Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Monipuolista fysioterapiaa

Apteekit, terveys ja kauneus

Lantionpohjan fysioterapia ja tules-suoravastaanotto keskittyvät keväällä avatulle Puijonlaakson vastaanotolle ja Satamakadulle. Tules-fysioterapeutti Jan-Henry Savolainen, yrittäjä Marja Korhonen ja lantionpohjafysioterapeutti Laura Rantala toivottavat asiakkaat tervetulleeksi.

FysioSeniorin palveluiden kirjo on laaja. Erikoisosaamista on ikääntyvien kuntoutus kotikäynteinä ja vastaanotolla, mutta henkilökunnan koulutuksen ja osaamisen kasvun myötä palveluita tarjotaan kaikenikäisille aikuisille.

Jo 13 vuoden ikään ehtinyt FysioSenior on pysytellyt itsenäisenä ja yrittäjävetoisena fysioterapiayrityksenä. Jatkuvasti kehittyvä yritys työllistää 13 fysioterapeuttia ja toimistosihteerin.
– Satsaamme paljon ammattitaidon kehittämiseen ja pystymme pitämään palvelut korkeatasoisina ja monipuolisina, sanoo yrittäjä ja fysioterapeutti Marja Korhonen.
FysioSeniorilla on vastaanotto ja kuntosali Mäntykampuksella Männistössä. Fysioterapeutit ottavat asiakkaita vastaan Satamakadulla, Puijonlaakson lääkäriasemalla Puijonlaaksossa, Siilinjärvellä Yrjö ja Hanna -kodin tiloissa sekä Juankoskella Kuntokeskus Juvansin tiloissa.
– Teemme koti- ja hoitokotikäyntejä asiakkaiden luona Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Juankoski–Riistavesi-alueella, sanoo.

Varmuutta ja ryhtiä

Lantionpohjan fysioterapia on yksi FysioSeniorin uusista palveluista. Korhosen mukaan tälle on kysyntää, sillä lantionpohjan vaivat ovat melko yleisiä. Ne voivat ilmetä esimerkiksi virtsankarkailuna ja vaikuttaa jopa koko kehon ryhtiin.
Lihasten vahvistaminen kannattaa aloittaa ennen kuin ongelmat ehtivät alkaa. Liikkeelle pääsee helposti fysioterapeutin ohjauksessa. FysioSeniorilla lantionpohjan toimintahäiriöihin on erikoistunut fysioterapeutti Laura Rantala.
– Fysioterapeutin ohjauksessa opetellaan aktivoimaan lantionpohjan lihakset oikealla tavalla, minkä jälkeen siirrytään lantionpohjan vahvistaviin harjoituksiin. Yleensä vastaanotolla käydään muutamia kertoja ja kotiin saa harjoitteluohjeet, Rantala kertoo.
– Vastaanotolle tulemista monesti jännitetään ja lykätään, mutta näiden asioiden mietityttäessä kannattaa rohkeasti hakeutua ohjaukseen. Ihmiset saavat käynneistä apua, Rantala kannustaa.

Apua nopeasti

Ensi vuoden alkupuolella FysioSenior alkaa tarjota päivystysvastaanottoja asiakkaille, joilla on akuutti tuki- ja liikuntaelinvaiva. Vastaanotolla palvelee tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan erikoistunut Jan-Henry Savolainen, joka on suorittanut fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen.
– Suoravastaanoton tavoitteena on asiakkaan hyvä kliininen tutkiminen, informointi ja ohjaus lääkkeettömään kivun hoitoon sekä omatoimiseen harjoitteluun. Asiakkaat saavat hoidon nopeammin, jolloin mahdolliset kipujen pitkittymiset sekä sairauspoissaolot vähentyvät, Savolainen kertoo.

p
FysioSenior

Satamakatu 32, 70100 Kuopio
Ajanvaraus: puh. 044 224 0031 tai www.fysiosenior.fi
Olemme Facebookissa
Tutustu palveluihimme ja
toimipaikkoihin www.fysiosenior.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.