Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Monipuolista kuljetus- ja nostotyötä

Kuljetus- ja varastointi

Lumenpudotukset katoilta tehdään nosturipuomin hydraulisella lumiharjalla, ja monipuolisiin kuljetuksiin on uutta kalustoa.

Nosturikuljetus Ari Hakokivi Oy:n ammattitaitoiset kuljettajat ja monipuolinen kalusto ovat hyvä yhdistelmä vaativiin nostoihin ja erikoiskuljetuksiin.
Esimerkiksi lumenpudotukset katoilta hoituvat kätevästi nosturipuomin hydraulisella lumiharjalla. Rännien sulatus ja jääpuikkojen pudotus katon reunoilta onnistuvat turvallisesti henkilökorista. Puomin ulottuvuus on 34 metriä vaaka- ja lähes 40 metriä pystysuunnassa.
Yrityksellä on myös kourasaha ongelmapuiden kaatoon ja karsintaan. Työmaalta voidaan oksat ja rungot tarvittaessa viedä pois vaihtolava-autolla.
Vuonna 1991 perustetun yrityksen kalustona on viisi kuorma-autoa, joissa jokaisessa on kappaletavaranosturi ja yhdessä autossa vaihtolavavarusteet. Isoimmalla nosturilla voidaan nostaa jopa yli 38 tonnin painoisia taakkoja auton sivulta. Kalustoa on päivitetty uudempaan viimeisen vuoden aikana.
– Asiakkaina meillä ovat yksityiset, yritykset kuten rakennusliikkeet sekä yhteisöt ja julkinen sektori. Olemme myös avustaneet onnettomuustilanteissa viranomaisia ja hinausyrityksiä, Ari Hakokivi kertoo.
– Erikoiskuljetuksissa etuauton lisäksi on käytettävissä kolme perävaunua. Koneiden ja laitteiden haalaukset, kuljetukset ja asennusnostotyöt työllistävät meitä jonkin verran. Lisäksi keväällä ja syksyllä ovat veneiden nostot, laskut ja kuljetukset. Rakennusten siirtokuljetuksia tehdään varsinkin kesäisin.
Yrityksessä toimii yrittäjäpariskunta Ari ja Nina Hakokiven lisäksi viisi työntekijää. Kuljettajat toimivat omilla ”nimikkoautoillaan”.
– Osaaville ja luotettaville työntekijöillemme on annettava lämmin kiitos hyvästä työstä, Hakokivet sanovat.

p
Nosturikuljetus Ari Hakokivi Oy

Helminauha 11, 70840 Kuopio
040 027 4740
ari.hakokivi@kotiportti.fi
www.arihakokivi.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.