Valikko Sulje

Monipuolista ruokatarjontaa CaWan tyyliin

Vappu Wallenius-Nordfors (vas.), Caroliina Wallenius ja Viivi Katainen toivottavat asiakkaat tervetulleiksi CaWan tarjonnan pariin.

Lounasravintola CaWan tarjontaan kuuluvat runsas ja monipuolinen lounasbuffet, yksityistilaisuudet ja pitopalvelutarjoilut sekä erityiset teemaperjantait. Mutta mikä onkaan tulevan vapunaaton Paint & Wine -tapahtuma?

CaWan lounasbuffet koostuu neljästä eri pääruokalajista eli tarjolla on lihaa, kasvisruokaa, kalaa tai kanaa ja keittoa sekä leipä- ja salaattipöytä. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia.

Teemoina makuja muilta mailta

Teemaperjantain lounaalla on tarjolla jonkin tietyn maan ruokalajeja eli esimerkiksi amerikkalaista, meksikolaista, italialaista tai intialaista ruokaa. Teemaperjantain lounas on normaalihintainen ja tarjolla nimensä mukaisesti vain perjantaisin. Kaikki lounaslistat ovat CaWan nettisivuilla.

Juhlia ja pitopalvelua

Iltaisin ja viikonvaihteissa järjestettäviin yksityistilaisuuksiin voidaan varata vaikka noin 50-paikkainen ravintolatila tarjoilujen hinnalla. Ravintolassa on anniskeluoikeudet, oma keittiö ja omat tarjoilijat.

– Meillä järjestetään usein erilaisia juhlia, kuten merkkipäiviä, hääjuhlia ja valmistujaisia sekä yritystilaisuuksia. CaWa hoitaa yksityisjuhlien tarjoilun kattauksineen, joten juhlaväki voi keskittyä itse tapahtuman viettoon. Valittavina on menuvaihtoehtoja tai asiakas voi suunnitella tarjoilun ruokalajit myös itse, yrittäjä Caroliina Wallenius esittelee.

Herkullisetlounaat sekä teemaperjantaiden maakohtaiset menut ovat houkuttelevia kokonaisuuksia.

– Meiltä asiakas saa myös pitopalvelun omiin tiloihinsa esimerkiksi lakkiaisiin, rippijuhliin, hääjuhliin ja muihin perhejuhliin sekä yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin, kesäjuhliin ja muihin vastaaviin tilaisuuksiin.

– Tarjoiluastioita ja muita astioita juhliin voidaan tarvittaessa vuokrata meiltä. Korkealaatuiseen toteutukseen kuuluu aina myös kokonaisvaltainen ja joustava palvelu. Tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on aina tyytyväinen asiakas.

CaWasta voi myös tilata täytekakkuja, voileipäkakkuja, suolaisia ja makeita piiraita sekä pikkuleipiä.

Vastuullista kädenjälkeä 

CaWa toimii vastuullisesti ja on mukana Mission Positive Handprint -hankkeessa eli kasvattamassa ravintoloiden myönteistä kädenjälkeä. Hankkeen tavoitteena on tukea ravintola-alan yritysten muutoskyvykkyyttä, kun kestävä kehitys kasvaa yhteiskunnassa ja asiakkaiden arvomaailmassa.

CaWassa on helppoa järjestää yksityistilaisuuksia ja erilaisia juhlia.
Lounasravintola CaWa

Kaartokatu 9
70620 Kuopio
puh. 010 324 2940
ma – to klo 10.30 – 14, pe 10.30 – 13
info@cawa.fi
www.cawa.fi