Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Monipuolista ympäristönhuoltopalvelua Joen Lokan ammattitaidolla

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Joen Lokan tehokas toiminta perustuu nykyaikaiseen ja monipuoliseen kalustoon.

Viemäri tukossa? Sadevesikaivo jäässä? Kaikkea voi viemäreissä ja putkissa sattua, mutta Joen Loka Ky:n ammattilaiset selvittävät pikatilanteet ja tekevät ennalta suunnitellut huoltotyöt tehokkaasti ja tarkasti. Palveluihin kuuluvat myös monet viemärihuollon erikoistyöt.

Joen Loka on Itä-Suomen alueella toimiva ympäristönhuoltopalveluita tarjoava perheyritys.
Sillä on yli 50 vuoden kokemus viemärihuoltoon liittyvistä töistä sekä pientalouk­sissa että teollisuuden, kaupunkien ja kuntien parissa.
Alun perinteisestä lokayhtiöstä on kasvanut moderneja ympäristönhuollon palveluita ja ratkaisuja tarjoava edelläkävijä. Yrityksellä on nykyaikaiset tilat myös Kuopiossa, pääpaikka on Joensuussa.

Viemärit kuntoon

- Perustyömme on asiakkaan ongelmanratkaisua. Siihen kuuluvat esimerkiksi viemärien ja putkistojen huollot, pesut, kuvaukset, avaukset, sulatukset, paikannukset sekä sadevesikaivojen tyhjennykset. Joskus tarvitaan myös höyrysulatusta, yrityksen Kuopion-toimipisteen yksikön päällikkö Mikko Huttunen kertoo.
- Meillä on työkohteina niin pieniä kuin isojakin putkia.
Joen Lokan kalustolla viemärin avaus onnistuu nopeasti ja tehokkaasti vesipaineella. Tällöin asiakkaalle tukoksesta aiheutuvat kustannukset ja vahingot pysyvät mahdollisimman vähäisinä.
Työmaata riittää myös viemärien tulppausten, suurteho-ohipumppausten sekä viemäriverkostossa olevien juurien poiston parissa sekä pihojen pesuissa ja puhdistuksissa ja puhdasvesipalveluissa.

Robotti kuvaa putkistot

-Huttunen korostaa ennakkohuollon merkitystä kiinteistönhoidon vastuulla olevissa kohteissa:
- Jos tukkeutuminen uusiutuu lyhyen ajan kuluessa, kannattaa viemärikuvauksella selvittää tukkeutumisen todellinen syy. Putkistojen kuvauksessa käytetään robottikameraa, jonka avulla saadaan tieto putkiston kunnosta ja tulevista korjaustarpeista. Kuvista voidaan nähdä myös rikkoutumat, painaumat, irronneet liitokset ja irtokertymät.
Kuvattavia putkistoja ovat esimerkiksi salaoja-, kattovesi-, ilmastointi- ja viemäriputkistot.

Huomiota ympäristöön

Joen Loka tekee myös monia teollisuus- ja rakennusasiakkaiden palveluihin liittyviä erikoistöitä, kuten öljynerotinkaivojen huoltoa, vaarallisten aineiden kuljetuksia ja suurtehoimurointia. Yrityksessä kiinnitetään erityistä huomiota toiminnan ympäristövaikutuksiin.
Yrityksen tarjontaan kuuluvat myös isoihin juhlien, festivaalien ja työmaiden vuokra-wc-palvelut, joissa on tarjolla perustason palvelujen lisäksi myös VIP-wc:t.

Jäätynyt sadevesikaivo sulatetaan, tyhjennetään ja tavittaessa kuvataan robottikameralla.

p
Joen Loka Ky

Hakekatu 9, 70800 Kuopio
puh. 0440 670 575
mikko.huttunen@joenloka.fi
www.joenloka.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.