76 Blousesin kokovalikoima laajentui entisestään, Mervi Martikainen kertoo.

76 Blouses laajentaa valikoimaansa pluskokoihin. Jatkossa liikkeestä löytyy naisten vaatteita aina 56+ -kokoihin saakka. Samalla valikoimat täydentyvät uusilla merkeillä.
– Olemme yksilöllisen, ketjumuodista poikkeavan pukeutumisen erikoisliike. Tuotteemme ovat kivannäköisiä ja persoonallisia käyttövaatteita, mutta myös juhlavampaa pukeutumista löytyy, vaikkapa vuodenvaihteen juhliin. Jatkossa liikkeessä on OOTD:n shop-in-shop eli valikoimissa on Junarosen, Magnan ja Zhenzin vaatteita koossa 40 – 56+, yrittäjä Mervi Martikainen kertoo.
Tuttuun tapaan liikkeestä löytyy edelleen suositut merkit kuten Cream, Kaffe, Culture ja Ze Ze kokovalikoimalla 34 – 48. 76 Blouses onkin entistä vahvemmin kaiken kokoisten ja muotoisten naisten vaateliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta opastaa mielellään sopivien tuotteiden valinnassa.

Verkkokauppa auki

Matkuksen lisäksi 76 Blouses palvelee myös verkossa ja verkkokaupasta löytyy vielä myymälääkin monipuolisemmat valikoimat.
– Tarjoamme yksilöllistä pukeutumista rakastavalle naiselle aina jotain vähän erilaista. Tervetuloa ostoksille niin liikkeessä kuin verkossa.
OOTD:n liike keskustassa on toiminnassa vuoden loppuun saakka. Sen jälkeen OOTD:n laaja valikoima löytyy verkkokaupasta. 76 Blousesin kokovalikoima laajentui entisestään, Mervi Martikainen kertoo.

p

76 Blouses
Matkus Shopping Center
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 10 – 19, su 11 – 18
puh. 040 706 7580
info@76blouses.fi
www.76blouses.fi
Myös Facebookissa, Instagramissa
ja Pinterestissä