Musaideasta laatuäänitteeksi

Erikoisliikkeet

Seppo Niemelä ja studion komentokeskus eli asianmukainen äänipöytä.

Hyvälaatuiseen äänitteeseen tarvitaan muutakin kuin rec-nappia painava sormi. Helibor-Studio Kuopion Maaningalla on paljon enemmän kuin hyvin varustettu äänitysstudio. Seppo Niemelä on muun studioväen kanssa kannustava apu vaikkapa laulajan urasta haaveileville.
– Peruspalvelumme on bändien ja monenlaisten laulajien nauhoitus hyvässä studiossa tai asiakkaan haluamassa paikassa kirkosta konserttisaliin. Live-nauhoitukset voidaan tehdä raitakohtaisesti ja miksata studiossa. Helibor-Studio tekee joustavaa yhteistyötä monen tunnetun solistin kanssa, taustat uudelle singlelle syntyvät nopeallakin aikataululla ja artisti käy keikkamatkallaan laulamassa oman osuutensa.

Täyden palvelun musiikkistudio

Usein tarvitaan enemmän kuin pelkkä nauhoitus. Studion sävellys-, sanoitus- ja sovituspalvelu säästää monelta pähkäilyltä, sopivat taustat syntyvät ammattimuusikoiden toimesta. Äänitteet myös miksataan ja loppumasteroidaan. Teosto- ja Gramex-kysymyksiin löytyy niihinkin vastaukset.
– Helibor-Studio on muusikoiden perustama, arvostamme oikeilla soittimilla soitettua musiikkia. Studion kanssa saman katon alta löytyy myös tilava, vartioitu ja vuokrattava treenitila. Meillä on paljon yhteistyötä paikallisradioiden kanssa ja tuottamamme levyt ovat soineet paljon eri kanavilla. Kun lahjoja ja intoa alalle on, meillä on keinot loiventaa kynnystä matkalla tähtiin, Seppo Niemelä vinkkaa.

p
Helibor Viihde Ay

Vehkalantie 19
71700 Maaninka
Seppo Niemelä
iltaisin 040 568 3664
seppo.niemela@opedu.kuopio.fi
www.helibor.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.