Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Muumit Leppävirralla koko kesän

Majoitus ja matkailu, Tapahtumat

Kesän huippukohde lapsille, leikkimielisille ja ennen kaikkea Muumien ystäville on Leppävirta vilkkaan viitostien varressa. Hotelli Vesileppiksen Muumijääluolan jääveistosnäyttely pohjautuu Muumilaakso-televisiosarjan tarinaan ”Winter Secrets”. Elämyksellisestä jäämaailman seikkailusta löytyvät tutut Muumilaakson hahmot, tällä kertaa myös Haisuli.
Upean jääveistosnäyttelyn ohella jääluolasta löytyy muutakin hauskaa puuhaa. Miten olisi liu´ut jääliukumäessä tai kierrokset napakelkalla keskellä helteisintä kesää? Talvisten huvitusten seuraksi sopii vaikkapa sauna ja uinti Hotelli Vesileppiksen kylpyläosastolla ja ravintolan maukkaat annokset. Muumijääluola on avoinna koko kesän aina 28.8. asti.
Leppävirralla riittää muutakin kivaa tekemistä, sillä Savon huikein vesiaktiviteettipuisto Viihdelaituri avataan kesällä Leppävirralle Unnukan rannalle. Koko perheen kelluvassa Lappis -vesipuistossa pidetään hauskaa jettilaudoilla, suppaillen ja liidellen veden yllä E-foil-laudalla. Seikkailupuisto Leppiksessä Vesileppiksen vieressä puolestaan on köysirata, joka koostuu eri vaikeustasoisista radoista ja antaa haastetta sekä aikuisille että lapsille. Seikkailupuistossa on myös Benji-trampoliini.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.