Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nähdään Sawohousessa!

Ravintolapalvelut

Sawohousen ravintolaan voi piipahtaa vaikkapa afterworkille tai kahville.

Sawohousen toiminta laajentuu. Uusien tapahtumatilojen ja ravintolan uudistumisen myötä Sawohousesta tulee entistä monipuolisempi kohtauspaikka.

Jo joulun alla järjestetty, suuren suosion saanut joulutapahtuma osoitti, että tapahtumatiloille on kysyntää. Nyt tapahtumille on tulossa entistä toimivammat puitteet. Sawohousen ravintolan alakertaan valmistuva tapahtumatila on loistava paikka esimerkiksi musiikkikeikoille ja yleisötapahtumille. Yläkerran ravintola täydentää palvelutarjontaa.

Ravintola uudistuu

Palvelujohtaja Minna Sairberg kertoo, että myös ravintola kokee kevään aikana uudistumisen.
- Olemme tekemässä ravintolaan konseptiuudistusta niin yleisilmeen kuin ruokalistojen osalta. Ravintolan toiminta alkoi vuosi sitten äitienpäivänä. Nyt haluamme vahvistaa sen konseptia ravintolana, johon voi tulla viettämään aikaa ja istumaan iltaa muutenkin kuin hotellinasiakkaana. Lisääntyvät palvelut ja erilaiset tapahtumat tukevat tätä tavoitetta. Haluamme tehdä Sawohousesta alueen ihmisten kohtauspaikan.
Tulossa on muun muassa brunsseja, lisäksi Sawohouse on mukana European Region of Gastronomy -hankkeessa, jonka tiimoilta ravintolassa järjestetään tapahtumia.
Sairberg kertoo, että ravintolassa tarjotaan käsin tehtyä, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.
- Haluamme edelleen pitää a la carte -listamme korkeatasoisena, mutta tarjolla on myös rentoa pikkupurtavaa. Meille voi tulla aivan hyvin arkivaatteissa lounaalle, afterworkeille, kahville, syömään ja viihtymään.
Toisaalta Sawohouse tarjoaa tapahtumien ja juhlien, kuten vaikkapa häiden ja muiden perhejuhlien järjestäjille täyden palvelun kokonaisuuden. Toimivat juhlatilat, ravintola sekä hotellipalvelut antavat hyvät puitteet järjestelyille.
- Tervetuloa viihtymään Sawohouseen, olipa sitten kyseessä arki tai juhla, Sairberg toivottaa.

p
Restaurant Sawohouse

Tarhakuja 1, 70780 Kuopio
ma 7 - 21, ti - pe 7 - 23, la 8 - 22, su 8 - 21
puh. 010 338 9490
info@sawohouse.fi
www.sawohouse.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.