Nälkä siirtyy Torigrillin annoksilla

Elintarvikkeet, Ruoka ja juoma

Kimmo Karppisen Torigrillista saa maittavia annoksia pieneen ja isoon nälkään.

Torigrilli Kuopion kauppatorilla ruokkii niin kiireiset kulkijat kuin perinteiset kanta-asiakkaat. Tarjolla on purtavaa monenlaisista pikaruoka-annoksista reippaaseen Jättilautaseen asti. Myös kahvihampaan kolotukseen löytyy sopivaa vasta-ainetta.
Torigrillin ruokalistaan kuuluu muun muassa erilaisia hampurilaisia, grilliannoksia, lihapiirakoita ja makkaroita. Myös lihavarrasperunat ovat tulossa valikoimaan. Juomapuolta edustavat kahvi ja virvoitusjuomat, muun muassa perinteinen Omenalimonadi.
Yrittäjä Kimmo Karppisen mukaan erityisen kysyttyjä hampurilaisia ovat aurajuusto- ja pekonihampurilaiset.
Paikan tunnettu erikoisuus on jättilautanen, johon kuuluu ranskalaisia, makkaraperunoita, lihapullia, kebab-lihaa ja nyhtöpossua yhteensä noin kahden kilon verran. Ja siihen vielä tarvittavat mausteet päälle.
– Jättilautanen on sellainen porukka-annos, jota menee aika hyvin kaupaksi. Olen kyllä kuullut, että yksi vähän tavallista riskimpi mies olisi onnistunut nauttimaan koko annoksen yksin, mutta hetken päästä oli tuumannut, että se ei ollut hyvä idea, Karppinen hymyilee.
Torigrillissä on sisällä neljä asiakaspaikkaa ja ulkona terassilla noin 60. Vilkkainta ostosaikaa ovat viikonlopun aamuyön tunnit, kun jano alkaa olla sammutettu, mutta nälkä iskee päälle.

p
Kuopion Torigrilli

Kuopion kauppatori
ma – to 9 – 18
pe – la 9 – 05

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.