Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nautitaan kesästä ja kukosta

Elintarvikkeet, Kesä Kuopiossa

Vaunun vieressä oleva kalakukkomyymälä palvelee Kuopion torilla juhannuksesta lähtien koko kesän. Janne Komulainen palvelemassa asiakkaita.

Kalakukkoleipomo Irene Partanen palvelee jälleen normaalisti niin Inkilänmäen leipomolla, torin myyntipisteellä kuin Kuopion kauppahallissa. Nyt on oikea aika nautiskella käsin leivotuista kukoista ja piirakoista!

Yrittäjä Janne Komulainen ja leipomon luova johtaja Pekko Järvinen odottavat kesää valoisin mielin.
– Olimme keväällä kaksi kuukautta suljettuna, mutta nyt palvelemme jälleen normaalisti kaikissa myymälöissämme.
Leipomon ovi onkin käynyt tiuhaan tahtiin ja väkeä on riittänyt myös myyntipisteillä, joten kuopiolaisten kukko- ja piirakkahammasta on ehtinyt jo kolottaa.
– On mukavaa, kun olemme päässeet taas töihin ja tarjoamaan mainioita makuelämyksiä asiakkaille. Kesä ja tulevaisuus näyttävät mukavan valoisilta, miehet myhäilevät.

Maailmankuulut
kukot torilta

Irene Partasen vaunu kuuluu kiinteästi Kuopion torin katukuvaan ja kesällä vaunun vieressä palvelee myös kukkomyymälän koju.
– Kuopion tori on upea paikka. Mikäpä on mukavampi tapa viettää kaunista kesäpäivää kuin nautiskella torilla kahvit lihapiirakan kera ja napata vielä kotiin viemisiksi uunituore kalakukko?
Kalakukkoleipomo Irene Partasen tuotteisiin kuuluvat maailmankuulut, perinteiset kalakukot, riisipiirakat ja munkit kokeneiden ja taitavien leipurien käsin ja perinteisin menetelmin leipomina.
– Tervetuloa herkuttelemaan!

p
Kalakukkoleipomo
Irene Partanen Oy

Inkilänmäenkatu 19, 70340 Kuopio
puh. 050 370 4979
ma – pe klo 7 – 16, la 8 – 12
Kuopion tori
ma – la 8 – 18
info@irenepartanen.fi
Kuopion Kauppahalli
puh. 044 718 0033
ma – pe 8 – 17
la 8 – 15
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.