Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Asukasisännöinnin palvelupäällikkö Joni Mäenpää makkaranpaistopuuhissa talkoopäivän päätteeksi.

Niiralan Kulma on monelle yhtä kuin kuopiolainen vuokra-asuminen. Noin joka kymmenes kuopiolainen asuu Nikun asunnossa, joten hyvällä syyllä voidaan puhua valtakunnallisesti merkittävästä toimijasta. Tarjolla on asuntojen lukumäärän lisäksi asumisen laatua, vahvaa yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä.

Niiralan Kulma on toiminut Kuopiossa ja Kuopion alueella jo vuodesta 1949. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 6 000 asuntoa, joissa asuu yli 10 000 kuopiolaista. Asuminen Niiralan Kulmalla on laadukasta, turvallista ja edullista, koska kiinteistöjä hoidetaan, siivotaan ja isännöidään pääosin oman henkilöstön voimin. Myös Niiralan Kulman asiakaspalvelussa työskentelee oma henkilökunta.

Asumisen laatua ja yhteishenkeä

Asukasisännöinnin palvelupäällikkö Joni Mäenpää kertoo Niiralan Kulman olevan nyky-Suomen oloissa poikkeuksellinen vuokranantaja.
– Niiralan Kulmalle asukastyytyväisyys ja kiinteistöjen laatu ovat tärkeitä asioita, siksi kiinteistöjä peruskorjataan ja asuntoja remontoidaan suunnitelmallisesti. Haluamme että vuokrataloyhtiön tarjoamat kodit ovat laadukkaita, nykyaikaisia ja hyväkuntoisia. Asumisen laatu on kaikkien nikulaisten yhteinen asia, niin henkilökunta kuin asukkaatkin pitävät yhdessä kodeista hyvää huolta. Asukastoiminta on aktiivista ja toimintaa kehitetään jatkuvasti asukkaiden kanssa,. Yhteisissä riennoissa ja talkoissa olemme kaikki samoja nikulaisia asukkaista henkilökuntaan, Mäenpää kertoo.

Remonttia tehdään säännöllisesti

Niiralan Kulman kodit pidetään hyvässä kunnossa, ja niitä remontoidaan aina tarpeen mukaan oman henkilökunnan voimin. Remontin tarve arvioidaan aina asukkaiden vaihtuessa. Remontti tehdään, jos asunnon kunto sitä vaatii tai edellisestä pintaremontista on kulunut aikaa.
Pieneen pintaremonttiin kuuluu muun muassa seinien ja katon maalaus tai tapetointi, lattiamateriaalin, listojen, kaapistojen sekä keittiön kalustojen ja tasojen uusiminen. Tarvittaessa asuntoon tehdään myös märkätilojen remontti, jolloin uusitaan kylpytilojen pinnat. Remontin laajuus on aina asuntokohtainen ja se toteutetaan tarpeen mukaisesti. Asukas voi halutessaan tehdä kodissaan myös omatoimiremonttia, esimerkiksi pintojen maalausta, tapetointia, parketin, laminaatin tai sälekaihtimien asennusta. Omatoimiremontti tehdään Niiralan Kulman luvalla ja siihen saa myös tarvikkeita Nikun varastolta.

Meillä olet kotona

Joni Mäenpää kertoo, että Niiralan Kulma on kiinnostunut paitsi asukkaiden, myös henkilökunnan suhteesta Kuopion suurimpaan vuokrataloyhtiöön. Asiaa on tutkittu, ja tulokset ilahduttavat.
– On ollut ilo huomata, miten vahvasti henkilökunta kokee tekevänsä tärkeää työtä asukkaidemme eteen. Sana ”koti” on tullut esiin monta kertaa, kun nikulaisuudesta on keskusteltu. ”Arvostan asiakkaan kotia, sillä koti on ihmiselle tärkein paikka.” – näin muun muassa kirjoitti Niiralan Kulman kiinteistösiivooja omasta palvelutyöstään. Koti onkin ydinasia, jonka ympärille toimintamme jatkossakin keskittyy. ”Meillä olet kotona” on sloganimme, joka kuvastaa Niiralan Kulman palvelua ja huolenpitoa sekä tuo esiin asukkaan kodin merkitystä meille, Mäenpää tiivistää nikulaisuuden arvomaailman.

Niiralan Kulma tarjoaa kesätöitä kymmenille kuopiolaisnuorille joka kesä.

Purkaja-kuivaaja Pertti Toivanen remontoimassa Niiralan Kulman asuntoa.

p

Niiralan Kulma Oy
Puijonkatu 35, 70100 Kuopio
Vaihde 017 265 5300
www.niiralankulma.fi
Facebook: Niiralan Kulma

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.