Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nopeammin, korkeammalle, voimakkaammin – täyden palvelun asianajotoimisto Forte oy

Asiantuntijapalvelut

Asianajotoimisto Fortessa lakiasiat otetaan aina vakavasti, mutta joustava ja rento ote varmistaa onnistuneen lopputuloksen! Kuvassa: Laamanni Juha Hyvärinen, (vas.) asianajoassistentti Jaana Huuskonen sekä asianajajat Timo Pennanen, Marja Pääkkö, Karoliina Partanen ja Roope Tsupari.

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy on nyt Asianajotoimisto Forte Oy. Uuden nimen alla jatketaan edeltäjän työtä samojen periaatteiden mukaan, pääosin samojen tuttujen lakialan ammattilaisten voimin.

Asianajotoimiston nimen muuttaminen tuli ajankohtaiseksi, kun toimiston pitkäaikainen osakas Henri Hyvärinen siirtyi pääkaupunkiseudulle tuomioistuinlaitoksen palvelukseen. Elokuussa 2019 uudeksi osakkaaksi kutsuttiin asianajaja Timo Pennanen. Hän on toiminut asianajotehtävissä Kuopiossa vuodesta 1995 lukien. Asianajotoimisto Forte Oy:ssä jatkavat edelleen asianajajina Marja Pääkkö, Karoliina Partanen, Roope Tsupari ja Tiia Konttinen sekä neuvottelevana lakimiehenä laamanni Juha Hyvärinen.
– Henkilövaihdosten yhteydessä halusimme seurata alan kehitystä ja muuttaa yrityksen nimen vastaamaan toimintaperiaatteitamme. Nimi tulee olympialiikkeen latinankielisestä tunnuslauseesta: Citius, altius, fortius eli nopeammin, korkeammalle ja voimakkaammin. Nämä teesit ovat kuvanneet toimistoamme aina ja nyt nimikin on sen mukainen, Fortesta kerrotaan.

Monipuolista oikeudellista apua

Asianajotoimisto Forte on yksi Kuopion suurimmista asianajotoimistoista ja palvelee niin yksityishenkilöitä kuin yritysasiakkaita monipuolisesti lainopillisissa kysymyksissä. Toimiston asiantuntevalla ja säännöllisesti kouluttautuvalla henkilökunnalla löytyy erikoisosaaminen juridiikan eri osa-alueisiin. Laadukas ja tehokas asiakaspalvelu ovat toiminnan kulmakiviä ja korkea asiakastyytyväisyys kertoo omaa kieltään tavoitteissa onnistumisesta.

 

Osaamista urheiluoikeuden saralla – tehtävä olympialaisissa

Asianajaja Timo Pennasella on merkittävä luottamustehtävä Kansainvälisessä Triathlonliitossa. Asianajotoimisto Forte Oy:n uusi osakas on yksi viidestä Kansainvälisen Triathlonliiton välimiesoikeuden jäsenestä. Ensi kesänä Pennanen on mukana Tokion olympialaisissa valvomassa triathlonkilpailuja.
– Mikäli triathlonkilpailuihin liittyen jätetään protesteja urheilijoiden tai heitä edustavien maiden toimesta, välimiesoikeuden 3-jäseninen kokoonpano on ratkaisemassa asiat heti paikan päällä, kertoo Pennanen, joka osallistui samassa roolissa myös Rion olympialaisiin vuonna 2016.
Pennanen on myös Urheilun oikeusturvalautakunnan jäsen Suomessa. Mikäli urheilija tai seura tekee valituksen mihin tahansa lajiin liittyen, muun muassa arvokisavalintoja tai lajiliittojen kurinpitomenettelyä koskien, Urheilun oikeusturvalautakunta antaa asiassa ratkaisunsa.
Pennasella on itselläänkin urheilija- ja triathlontausta, mikä antaa vahvan pohjan työskentelylle.
– Harrastin itsekin aikoinaan triathlonia ja olin perustamassa triathlonseuraa Kuopioon (TT AquaTerra ry). Toimin myös Suomen Triathlonliiton puheenjohtajana vuosina 2004 – 2010 sekä Euroopan Triathlonliiton hallituksen jäsenenä vuosina 2009 – 2014.

p
Asianajotoimisto Forte Oy

Puijonkatu 19 A, 5.krs, 70100 Kuopio
puh. 017 266 0400
toimisto@fortelaw.fi
www.fortelaw.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.