Valikko Sulje

Nuohouksella turvallisuutta ja taloudellisuutta

Nuohous tapahtuu edelleen pohjimmiltaan hyvin perinteisellä tavalla, mutta moni asia on nykyään toisin kuin takavuosina.

Tulisijojen ja hormien on toimittava kunnolla ollakseen turvallisia käyttää. Paloturvallisuuden kannalta nuohous on tärkeä toimi, sillä nuohous myös ehkäisee nokipaloja. Siksi on syytä säännöllisin väliajoin kutsua nuohooja vierailulle.

Mitä nuohooja sitten tekee? Nuohooja nuohoaa tulisijat ja hormit sekä poistaa tuhkat. Nuohooja myös tarkistaa samalla tulisijan ja hormien kunnon.
– Nuohottu tulisija on myös taloudellisempi ja energiatehokkaampi käyttää, puuta ja polttoainetta kuluu vähemmän kun tulisijat ja hormit ovat kunnossa. Puhtaampi palaminen on myös ympäristöystävällisempää, nuohooja Pasi Liukkonen kertoo.

Nuohoojan voi valita itse

Nuohousta koskeva laki uudistui vuoden 2019 alussa, jolloin piirinuohousjärjestelmästä luovuttiin ja kilpailu vapautui. Nuohousvelvoitteesta huolehtiminen on edelleen kiinteistönomistajalla eli kiinteistönomistaja vastaa tulisijojen ja hormien nuohouksesta määrävälein. Nuohousuudistuksen myötä kiinteistönomistaja voi tilata nuohouspalvelun haluamaltaan nuohousyritykseltä. Myös hinnoittelu vapautui aiemmasta pelastuslaitoksen määrittämästä yksikkötaksasta, jolloin jokainen palveluntarjoaja hinnoittelee palvelunsa itse.

Laatunuohousta laajalla alueella

Laatunuohous Liukkonen toimii Pohjois-Savossa Vehmersalmelta ja Leppävirralta Keiteleelle ja Maaningan, Pielaveden sekä Tervon-Vesannon seuduille. Yrittäjä Pasi Liukkonen kertoo, että hyvä asiakaspalvelu rakentuu ammattiosaamiselle ja toimitusvarmuudelle. Siitä syntyy luottamus, joka johtaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Kahdessa vuodessa Liukkosen asiakaskuntaan on ehtinyt kertyä jo toista tuhatta asiakkuutta.
– Tarjoan kustannustehokasta ja hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyistä nuohouspalvelua. Palvelut olen hinnoitellut selkeästi ilman piilokuluja. Käyntimaksu on paikkakuntakohtainen eikä erillisiä matkakuluja laskuteta. Päivään mahtuu lukuisia kohteita ja palvelu pelaa vuoden ympäri sekä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Modernit maksutavat ovat käytössä ja homma kuittautuu helposti vaikkapa Mobile Payn kautta. Työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat minulle toimintani kulmakiviä, Liukkonen kertoo.

Laatunuohous Liukkonen
Pasi Liukkonen 044 231 3593
pasi.liukkonen@laatunuohous.fi
www.laatunuohous.fi