Valikko Sulje

Nuohous ja ilmanvaihto kuntoon

Laatunuohous Liukkonen nuohoaa tulisijat ja puhdistaa ilmanvaihdot Kuopion lisäksi myös Karttulassa, Keiteleellä, Pielavedellä, Siilinjärvellä ja Vehmersalmella.

Nuohottu tulisija on taloudellisempi ja energiatehokkaampi. Puuta ja polttoainetta kuluu vähemmän kun tulisijat ja hormit ovat kunnossa. Puhtaampi palaminen on myös ympäristöystävällisempää. Nuohooja Pasi Liukkonen muistuttaa, että nuohouksen lisäksi myös ilmanvaihtojärjestelmien huolto kuuluu nyt Laatunuohous Liukkosen palveluihin.

Ilmanvaihto huoltoon samalla kertaa

Toimiva ilmanvaihto on tarpeellinen niin asukkaiden kuin talonkin terveydelle. Se huolehtii kosteuden poistumisesta kylpyhuonetiloista sekä asuintilojen hapensaannista. Ilmanvaihdon puhdistusta suositellaan noin viiden vuoden välein.

– Erikoisosaaminen ja -kalusto on tarpeen, kun ryhdytään ilmanvaihtokanaviin kertyneen lian poistoon. Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään järjestämällä kanavistoon voimakas imu erillisellä alipaineistajalla. Kanavisto harjataan sisältäpäin harjausakselilla. Koneellisessa ilmanvaihtojärjestelmässä ilmanvaihtokanavien puhdistuksen lisäksi tarkastetaan ilmanvaihtolaite. Myös koko ilmanvaihtojärjestelmän kunto nähdään ilmanvaihdon puhdistuksen yhteydessä. Teemme myös venttiilien säädöt, Liukkonen kertoo.

Laatunuohous Liukkonen

Pasi Liukkonen puh. 044 231 3593
pasi.liukkonen@laatunuohous.fi
Vehmersalmella
Henri puh. 040 351 8897
www.laatunuohous.fi