Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nuorten suosimat brändit Carlsonilta

Pukeutuminen ja muoti

Muotia nuorekkaaseen makuun Carlsonilta. Essin päällä Createn takki, Rut & Circlen housut, Greystonen neule, Vagabondin vyölaukku sekä ZIPin kengät.

Carlsonin tavaratalon monipuolisista valikoimista löytyvät myös nuorten naisten ja
miesten suosikkibrändit.

ZIP, Guess ja Levi’s ovat esimerkkejä ajankohtaisista vaatemallistoista. Tyylin viimeistelevät asuun sopivat asusteet ja jalkineet.
– Tänä syksynä niin naisilla kuin miehillä pinnalla ovat ruskean eri sävyt sekä keltainen ja oranssi. Kuoseissa vilahtelevat eläin- ja ruutukuosit ja materiaaleista suosittuja ovat sametti ja chenille, myyjät Henna ja Jenna kertovat.
Pukeutumisessa nähdään myös ysärivaikutteita, lahkeet ovat leveät ja kenkien pohjat paksut. Miehillä taas maanläheiset sävyt ja rennompi pukeutuminen ovat edelleen ajankohtaisia.
Carlson on täyden palvelun tavaratalo, josta löytyy casualin pukeutumisen lisäksi myös mittava juhlapukuvalikoima. Vanhojentanssien, ylioppilas- tai valmistumisjuhlien lähestyessä askeleet kannattaakin suunnata naisten ja miesten juhlapukeutumisen osastolle.
– Meiltä löytyy kaikki pukeutumiseen aina kosmetiikkaa myöten. Vapaa-ajan aktiviteetteihin taas löytyvät vaatteet ja välineet urheiluosaston puolelta.


Tänä syksynä inspiroidutaan ysärimuodista. Ruskean sävyt ja leveät lahkeet ovat ajankohtaisia. Jennalla miesten syysmuotia: Takki Levi’s, paita Anerkjendt, housut Blend, kengät Vans sekä laukku Fjällräven. Henna esittelee Dr Martesin kenkiä, ZIPin nuorten naisten takkia. Paita Levi’s, farkut ja vyölaukku Haily’s.

p
Carlson Tavaratalo

Kauppakatu 36, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 20, la 9 – 17
puh. 020 742 7040

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.