Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nyt mennään Apajaan

Erikoisliikkeet

Kauppakeskus Apaja sijaitsee kirjaimellisesti keskellä Kuopiota, sen ydinkeskustan sykkivässä sydämessä. Torin ja kauppahallin alta ja sen paviljongista löydät makuja maailmalta, palvelevia erikoisliikkeitä ja monipuolisia palvelupisteitä perheille, kaupunkilaisille ja matkailijoille.
Tervetuloa Apajaan kokemaan kansainvälistä vilinää ja savolaista kauppakadun tunnelmaa!

Salacavala

Kuopion torin suosittu kohtauspaikka Salacavala palvelee pyöreässä paviljongissa torin laidalla. Suositut tuunattavat wokit, lounaskeitot, grillileivät sekä upeat kakut ja muut makeat herkut löytyvät Salacavalasta. Erikoiskahvi- ja teevalikoima on ihanan runsas. Cavat ovat kylmässä ja wokkipannu kuumana!

Saloniki Gyros

Saloniki edustaa modernia kreikkalaista kaupunkiruokakulttuuria. Ravintolan listalta löytyvät tutut suosikkiruoat kreikkalaisesta salaatista moussakaan ja gyroksiin, mutta uudella twistillä.
Ravintola on urbaani vaihtoehto perinteisille tavernatyyppisille kreikkalaisille ravintoloille,
silti aidosta kreikkalaisesta makumaailmasta tinkimättä.

Nepalilainen ravintola Mandala

Mandala tarjoaa aitoja nepalilaisia ruokalajeja, valmistettuna tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Tarjolla on tulisuutta, mutta myös suomalaiseen makumaailmaan sovitettuja makuja. Mandala on hyvän ruoan ystävien kohtaamispaikka niin lounasaikaan kuin iltaisinkin.

 

Kimbab

Kimbap on korealainen ravintola, joka yhdistää monipuolisesti aasialaisia ruokia. Tarjolla on pääasiassa korealaista, kiinalaista ja japanilaista ruokaa. Toisinaan ravintolasta saa myös thaimaalaista sekä intialaista ruokaa.
Myös Kimbab palvelee asiakkaitaan keskeisellä paikalla Apajan keskusaukiolla.

 

The Alley

The Alley on vietnamilainen ravintola, jossa tarjoillaan vietnamilaista ruokaa ja myös sushia. Lounas on tarjolla päivittäin, lounas sisältää aina yli 20 erilaista ruokaa ja virvoitusjuomia. A la carte -menu on sekin edullinen ja nopea. The Alley sijaitsee Apajan keskusaukiolla, keskeisellä paikalla. Ravintolaan on todella helppo tulla, se on toriparkista vain askeleen päässä.

 

 

Driving Team

Autokoulu Driving Team löytyy nyt Apajasta. Kurssin voi aloittaa milloin tahansa, olipa kyseessä mopokortti, henkilöautokortti tai mikä muu kurssi tahansa monipuolisesta valikoimasta. Laadukas kuljettajakoulutus tapahtuu sekä liikenteessä että Apajassa olevalla simulaattorilla, joka on oppilaiden harjoituskäytössä aina Apajan auki ollessa. Autokoulun teoriaopinnot voi suorittaa joustavasti verkossa ja opiskelu on helppo sovittaa omiin aikatauluihin. Ilmoittaudu kursseille netissä, sähköpostitse, soita tai tule käymään!

 

 

Kultatukku

Kultatukku ostaa, myy ja uusiokäyttää jalometalleja, kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia ostetaan käypään hintaan. Apajan Kultatukussa saat henkilökohtaisen ja asiantuntevan palvelun. Arviointi on ilmaista ja maksu suoritetaan välittömästi. Kultatukusta löydät edullisesti vintage-, second hand, kihla-ja vihkisormukset sekä pöytähopeat lähes raaka-ainehinnoilla. Kultatukun kautta moni tarpeettomaksi jäänyt koru on saanut uuden mahdollisuuden tuoda iloa saajalleen.

 

 

 

Tunn1n kuva

Tunnin kuvasta saat digikuvat mukaan heti tai viimeistään tunnissa. Kuvat voi helposti valikoida vaikka suoraan kännykästä, tabletista, kameran muistikortilta tai USB-tikulta. Myös viralliset passikuvat heti mukaan. Vapaamuotoiset henkilökuvat, sekä viisumi-ja passikuvat eri maihin otetaan joustavasti nopealla toimitusajalla. Tunnin kuvasta saat myös kuvakirjat omista kuvista, canvas-taulut, julistekuvat sekä sisustuskuvat. Lisäksi omista kuvista tehdään mukeja, T-paitoja, hiirimattoja sekä persoonallisia lahjoja ja kortteja kesän valmistujaisiin ja juhliin.

 

 

 

TukkApaja

Kattavat parturi-kampaamoalan palvelut hiustenleikkauksista rakennekäsittelyihin, värjäyksistä kampauksiin sekä hiustenpidennyksiin aidoilla hiuksilla. TukkApajasta löydät laadukkaat peruukkipalvelut, kuten myös muotoilut ja värjäykset kulmiin sekä ripsien kestovärjäykset. Keunen So Pure Natural Balance -hiusten hyvinvointikäsittelyillä ja aromaterapeuttisilla hoitoaineilla hemmottelet itseäsi tai ilahdutat ystävääsi. TukkApaja palvelee ajanvarauksella, mutta myös non stoppina.

 

 

 

Keltainen Talo

Ateljee Keltainen Talo myy kotimaisena lähituotantona valmistettuja Avainlippu- ja Design from Finland -tuotteita. Yrittäjinä ja suunnittelijoina toimivat Jonna Silvennoinen ja Emmi Niikko. Keltaisen Talon tuotteet on kaikki suunniteltu ja myös valmistettu Kuopiossa tai lähialueilla. Esimerkiksi sisustusjulisteet, kortit, käsinpainetut keittiöpyyhkeet, koivuviilutarjottimet ja -leikkuulaudat, sisustustyynynpäälliset, kangas- ja juuttikassit ovat upeita designtuotteita lahjaksi, tuliaisiksi tai oman kodin kauniiksi hyötyesineiksi. Kortit painetaan 100 prosenttiselle kierrätyspaperille, ja tekstiilituotteissa on juuttia, pellavaa ja puuvillaa. 

Huoneistokeskus

Huoneistokeskuksella on kiinteistönvälityksestä jo 66 vuoden kokemus.
Apajasta löydät Huoneistokeskuksen toimipisteen ja asuntokaupan kokeneet ammattilaiset. Oletpa myymässä tai ostamassa asuntoa tai kiinteistöä, Huoneistokeskus on luottokumppanisi. Uudet palvelupaketit antavat asiakkaalle paljon eri vaihtoehtoja ja asunnon markkinoinnissa sosiaalinen media on nyt tehokas työkalu. Kuopiossa Huoneistokeskus on edelläkävijä ja asiantuntija myös tehokkaassa digimarkkinoinnissa. 

Kohtaamo

Kohtaamo on kuntalaisille avoin kohtaamispaikka, tila osallistumiseen ja keskusteluun. Kohtaamossa kuntalaiset voivat tutustua kaupungin kehitysnäkymiin sekä itsekin osallistua kaupungin kehittämisestä käytävään keskusteluun. Kohtaamo löytyy Islabin ja Terve Kuopio -kioskin välistä kauppakeskus Apajan itälaidalta. Lämpimästi tervetuloa odottamattomiin kohtaamisiin – osallistumaan Kuopion tulevaisuuteen!

Perheentalo

Perheentalo on kaikille perheille yhteinen, esteetön kohtaamispaikka. Perheentalossa on lapsille viihtyisät leikkitilat, keittiötila ja ryhmähuone. Talolla voi omatoimisesti leikkiä, askarrella ja pelata. Keittiötilassa voi lämmittää eväitä ja syöttää lapsia. Tarjolla on myös lapsiperheille suunnattuja toimintoja ja tapahtumia, mm. asiantuntijaluentoja, nalle-neuvola, leikki/askarteluhetkiä, kaupungin palveluiden tiedotusta ja vertaistukiryhmiä. Perheentaloon tulla yksin lapsen kanssa tai ottaa mukaan mummin, kummin tai kaverin.

Terve Kuopio -kioski

Terve Kuopio -kioskin palvelupisteessä työskentelee monialaisia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita. Asiakkaita ohjataan ja neuvotaan ensisijaisesti heidän aktiivisessa itsehoidossaan. Asiakkaita tuetaan omahoidossa ja ohjataan tarpeiden mukaisesti eri toimijoiden palvelujen piiriin.
Terve Kuopio -kioski on matalan kynnyksen kohtauspaikka kaikille omasta hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneilla, palvelupiste toimii ilman ajanvarausta. Olennainen osa matalan kynnyksen toimintamallia ovat teemapäivät, joita järjestetään alueellisesti yhdessä eri toimijoiden kanssa. Tervetuloa juttelemaan terveysasioista ja vaikka mittaamaan verenpaine itsemittauspisteellä!

Islab

Itä-Suomen Laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä eli Islab avasi maaliskuussa Apajan Puijonkadun puoleiseen päätyyn uuden näytteenottopisteen. Apajan näytteenottopisteessä otetaan vain verikokeita, yli 10- vuotiailta asiakkailta. Lisäksi näytteenottopisteeseen voi tuoda kotona otettuja näyteputkiin siirrettyjä virtsanäytteitä. Sekä näytteenottoon että virtsanäytteen tuonnissa asioidaan aina ajanvarauksen kautta.

Terve Kuopio -kioski

Terve Kuopio -kioskin palvelupisteessä työskentelee monialaisia sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoita. Asiakkaita ohjataan ja neuvotaan ensisijaisesti heidän aktiivisessa itsehoidossaan. Asiakkaita tuetaan omahoidossa ja ohjataan tarpeiden mukaisesti eri toimijoiden palvelujen piiriin.
Terve Kuopio -kioski on matalan kynnyksen kohtauspaikka kaikille omasta hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneilla, palvelupiste toimii ilman ajanvarausta. Olennainen osa matalan kynnyksen toimintamallia ovat teemapäivät, joita järjestetään alueellisesti yhdessä eri toimijoiden kanssa. Tervetuloa juttelemaan terveysasioista ja vaikka mittaamaan verenpaine itsemittauspisteellä!

TE-Messi/Messi Live

TE-palvelut ovat Apajassa saatavilla matalan kynnyksen periaatteella.
TE-Messissä työnhakija saa tietoa TE-palveluista ja opastusta verkkopalveluihin. Tarjolla on myös Vainu-palvelua, jossa asiantuntijat auttavat pääsemään juuri sen oikean työpaikan jäljille. MessiLive.fi on rekrytointipalveluiden edelläkävijä Suomessa. Se tarjoaa yrityksille ja työnhakijoille uuden, tehokkaan, vuorovaikutteisen ja paikkariippumattoman tavan rekrytointeihin. Oikeat työt ja tekijät kohtaavat toisensa suorien verkkolähetysten kautta, entistä tarkemmin ja nopeammin. Seuraamalla MessiLive.fi -lähetyksiä paikan päällä Apajassa, voi tavata työnantajan suoraan lähetyksen jälkeen, tehdä ensivaikutelman ja parhaimmillaan varata työhaastatteluajan tai päästä suoraan pikahaastatteluun.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.