Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nyt myös täyden palvelun rengastalo

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Perinteisen täyden palvelun Teboil huoltoasemalla palvelu pelaa. Yrittäjä ”Pete” Aaltonen toivottaa turvallisia kilometrejä ja kehottaa tarkistamaan renkaiden kunnon.

Tiesitkö, että Männistön Teboil on myös täyden palvelun rengastalo? Renkaiden hankinnassa ”Tebskalla”autetaan parhaimman vaihtoehdon valinnassa, joten sopiva malli löytyy jokaiseen ajoneuvoon, tietenkin käyttövalmiiksi asennettuna.
Männistön Teboililla tehdään myös auton nelipyöräsuuntaus, joka kannattaa tehdä aina ohjaukseen liittyvien nivelien uusimisen yhteydessä.
– Nelipyöräsuuntauksessa mitataan ja säädetään auton kaikkien neljän pyörän aurauskulmat ja kallistumat. Tavoitteena on, että auto kulkee optimaalisesti suorassa, jolloin ohjattavuus on turvallista ja renkaat kuluvat tasaisesti, yrittäjä Kaj ”Pete” Aaltonen kertoo.
Männistön Teboil on myös täyden palvelun AD-Autokorjaamo, joka hoitaa osaavasti huollot ja korjaustyöt auton merkistä tai iästä riippumatta. Hybridiautoillekin voidaan tehdä perushuollot.
– Vankkaa asiantuntemusta sekä alkuperäisiä varaosia käyttämällä uudenkin auton takuu säilyy. Me tarjoamme 24 kuukauden takuun varaosille ja työsuoritteille.
Huolletun ja luotettavan ajoneuvon viimeistelee kunnon pesu, joka onnistuu mukavasti samalla käyntikerralla renkaanvaihdon ja huollon yhteydessä.
Männistön Teboil on yksi harvoista perinteisistä täyden palvelun huoltoasemista, joissa onnistuu polttoainemyynnin lisäksi pyyhkijänsulkien ja polttimoiden vaihdot, huolto- ja rengastyöt, sekä autopesu ja kahvilapalvelut.

p
Männistön Teboil

Kullervonkatu 1, 70500 Kuopio
puh. 040 353 1006
ma – pe 6.30 – 17
la 8 -14, su suljettu
Huolto ma – pe 8 – 16
teboil.huoltamo@gmail.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.