Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Old Lion’s Mill & Voltti Catering

Ravintolapalvelut

Olemme täällä sitä varten, että asiakkaan juhlat onnistuvat, vuoropäällikkö Veera Niskanen (vas.), myyntipäällikkö
Mari Kokolahti ja keittiöpäällikkö Lasse Herd kertovat.

– Meidän kanssamme järjestät arvoisesi juhlat

Old Lion’s Mill on upea juhla- ja kokoustila Kuopion satamassa. Wanhan Myllyn arvokas rakennus tarjoaa historiallisen ja moneen tilaisuuteen muuntautuvan miljöön.
Konstailematon Voltti Catering hoitaa catering-palvelun ammattitaidolla ja joustavasti.

Historiallisten tiiliseinien ympäröimään Old Lion’s Mill -juhlatilaan mahtuu mukavasti 50 – 60 henkilöä. Juhlasalin, kabinetin, baarin ja taustatilat käsittävä juhlatila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi häiden, ylioppilasjuhlien, syntymäpäivien ja muiden perhejuhlien viettopaikaksi. Yritykset taas viettävät tiloissa muun muassa ikimuistoiset kokoukset, ilta- ja aamiaistilaisuudet sekä pikkujoulut. Kokouksia silmällä pitäen tiloista löytyy tarvittava kokoustekniikka: tykki, valkokangas ja kokousnäyttö. Pienempiin kokouksiin soveltuu myös viehättävä kabinetti, johon mahtuu noin 12 henkilöä.
– Tila muuntautuu helposti moneen tapahtumaan. Perinteisempien juhlien ja kokousten lisäksi täällä on tämän talven aikana vietetty myös teemajuhlia esimerkiksi Halloween-, Horror-, Wild West- ja Salakapakkateemalla, myyntipäällikkö Mari Kokolahti kertoo.
Halutessaan asiakas saa juhlat avaimet käteen -periaatteella. Hyvien ja luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta järjestyvät niin tilan koristelu, kukat ja somistaminen, kuin myös ohjelma ja kuljetukset, mutta halutessaan asiakas voi toki hoitaa nämä myös itse. Ja tilaan voi asiakas halutessaan järjestää oman juomatarjoilun.

Räätälöidyt tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan

Voltti Catering on Bowl D1ner Oy:n omistama catering-palvelu, joka vastaa myös Lounasravintola Watin lounaasta. Voltti valmistaa tarjottavat niin Old Lion’s Milliin kuin muuallakin vietettäviin juhliin.
– Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vahva kokemus erilaisista juhlista ja tapahtumista. Palvelualttius ja joustavuus ovat meille tärkeitä arvoja. Kaikki onnistuu, olipa kyseessä valmis juhlatila, telttajuhlat kesähelteellä tai yleisötapahtuma talvipakkasilla.
Valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan ruoat häihin, syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin ja muihin perhejuhliin sekä yritystapahtumiin, kokouspäiviin tai vaikkapa harjannostajaisiin. Ja luonnollisesti kaikkea siltä ja väliltä.
Ruokaa tehdään koko sydämellä. Raaka-aineina Voltti Catering käyttää pääsääntöisesti lähi- ja pientuottajien tuotteita. Menut suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden ja yhdessä ideoiden.

Cateringia syntymäpäivistä yleisötapahtumiin

Voltti Catering hoitaa tottuneesti myös tapahtumacateringin. Esimerkiksi kesällä 2017 yritys vastasi Joroisten Triathlonin cateringista ja maaliskuussa 2019 tulossa on Snowcrossin SM-kisojen VIP-catering. Samojen osaajien valmistamia herkkuja pääsee tulevana kesänä nauttimaan Cafe Sataman terassilla, kun Bowl D1nerin keittiö rantautuu kesäksi satamaan.
– Osaava henkilökuntamme pystyy hoitamaan varmasti ja ammattitaidolla isojenkin tapahtumien ruoan valmistuksen ja tarjoilun. Meillä on myös riittävästi käsipareja toteutukseen ja tarjoiluun. Lisäksi käytössämme on ammattimainen kalusto ja laitteisto, joka pitää ruoat niin lämpimänä kuin kylmänä tarpeesta riippuen.

p
Old Lion’s Mill

Satamakatu 13 LH 5
(käynti Varastokadun puolelta)

Voltti Catering

Ajurinkatu 16
(Bowl D1ner, Viihdekeskus Minna)
myynti@voltticatering.fi
puh. 044 758 6001
www.voltticatering.fi
www.voltticatering.fi/mylly
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.