Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Onnelliset eläimet odottavat Kuopion eläinpuistossa

Eläimet

Kuopion eläinpuistossa viihtyvät ihmiset ja eläimet! Outi Parviainen (vas.) ja Miia Tukiainen (oik.) pääsivät iloisen maskottiaasin kainaloon.

Kuopion eläinpuisto Vehmasmäessä on avannut ovensa uudistuneena. Erityisesti eläinten hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota. Onnellisten eläinten parissa ja ihastuttavassa maalaisidyllissä viihtyy koko perhe!

Eläinpuiston yrittäjinä aloittivat viime syksynä Miia Tukiainen ja Outi Parviainen, jotka ovat pyörittäneet tallin toimintaa vuoden 2017 alusta lähtien. Viime syksynä tilalla aloitettiin valmistautuminen kesään suurilla uudistuksilla.
– Ensialkuun puiston yleiseen viihtyvyyteen on satsattu paljon ja kaikki eläinten tilat on rakennettu uusiksi! Toiminnan lähtökohtana onkin se, että kaikilla eläimillä on asianmukaiset, riittävän tilavat olot ja eläimet voivat hyvin. Mottomme on, että täällä vierailijoita odottavat iloiset ja onnelliset eläimet, Parviainen ja Tukiainen kertovat.
Nähtävää riittää. Eläinpuistossa asuu hevosia, Amerikan miniatyyrihevosperhe sekä Euroopan miniatyyrihevonen. Asukkaisiin kuuluvat myös aasi Pikku-Kalle, Välimeren miniaasi Boris sekä alpakat Rusina ja Pumpuli.
– Meillä pääsee myös taputtelemaan lehmiä, Ylämaan karjaa, possuja, villisikoja, vuohia, lampaita, poroja ja kaneja. Siivekkäistä voisi mainita muun muassa valkoisen riikinkukon, kalkkunan, kanat, ankat, hanhet sekä viiriäiset. Siivekkäissä minisarjalaisia edustaa miniankat.

Poikkea kahvilla tai nautiskele piknikillä

Eläinpuistossa viihtyvät kaikenikäiset. Toimintaa onkin haluttu kehittää sellaiseksi, että puistossa voi viettää vaikka kokonaisen päivän. Vanhassa päärakennuksessa asiakkaita palvelee kahvila, josta löytyy tuoreita leivonnaisia ja pientä suolaista purtavaa.
– Omien eväiden syöminen on myös sallittua ja grillipaikkoja on kohennettu ja lisätty makkaranpaistoa silmällä pitäen. Kahvilasta voi napata myös viltin kainaloon, täyttää eväskorin haluamillaan kahvilan herkuilla ja nautiskella kesäpäivän piknikistä omassa rauhassa seuraten eläinpuiston elämää!
Lapset viihtyvät hyvin perinneleikkipuistossa. Uudistuksista huolimatta Kuopion eläinpuistossa on haluttu säilyttää luonnonläheinen ja rauhallinen maalaisidylli. Niin isommat kuin pienemmät masinistit viihtyvät vanhojen traktoreiden näyttelyssä.

Elämykselliset syntymäpäivät ja tapahtumat

Eläinpuisto on taatusti elämyksellinen paikka myös lasten syntymäpäiville. Puistokierroksen lisäksi ohjelmaan voi liittää vaikkapa poniratsastusta tai kärryajelua. Tunnelman takaa lapset vastaanottava maskottiaasi. Syksyllä ovensa avaa Purolan pirtti, jossa on nykyaikaisesti varustettu kokoustila sekä saunatilat. Pirtti sopii erinomaisesti myös perhejuhlien viettopaikaksi. Syksystä lähtien eläinpuistossa onkin mahdollisuus viettää myös esimerkiksi yritysten tyhy-päivää. – Mikäpä olisi mukavampi tapa viettää työhyvinvointipäivää kuin eläinten parissa, ruokailemalla hyvin ja saunomalla uudistetuissa saunatiloissa?

Kuopion eläinpuistossa asuvat myös laamat Rusina ja Pumpuli.

p

Kuopion eläinpuisto
Rantasuontie 39, 70870 Vehmasmäki
Eläinpuisto: ma – su 10 – 20
Kahvila: ma – su 11 – 19
Miia: 044 355 5555
Outi 050 582 6531
myynti@kuopioelainpuisto.com
www.kuopionelainpuisto.com
Myös Facebookissa ja Instagramissa

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.