Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Onnistunut rekrytointi on merkittävä osa yritysmielikuvaa

Asiantuntijapalvelut, Yrityspalvelut

Näköiselläsi rekrytoinnilla tavoitat paremmin näköisesi työntekijät, asiantuntija Samuli Miettinen muistuttaa.

Pohjois-Savon TE-toimistosta löytyy asiantuntemusta ja tukea myös yritysbrändäykseen. Työnantajamielikuvan rakentaminen ja passiivisten työnhakijoiden tavoittaminen on entistä keskeisempi osa rekrytointiprosessia.
– Koko rekrytointiprosessi aina työpaikkailmoituksesta lähtien on yrityksen mainos. Ilmoitus ei kerro pelkästään tarjottavista työtehtävistä vaan myös siitä, millainen yrityksesi on, asiantuntija Samuli Miettinen muistuttaa.
Yritysmielikuvan rakentaminen ei koske pelkästään isoja yrityksiä. Itse asiassa usein juuri pienemmät yritykset tarvitsevat suurempia panostuksia rekrytointeihin erottuakseen kilpailijoista. Kaiken muun arjen työn ohessa tämä voi olla pk-yrityksille haastavaa. Pohjois-Savon TE-toimiston asiantuntijat antavat konkreettista tukea rekrytointiprosessin suunnittelussa.
– Toimimme asiakaslähtöisesti. Erityisesti uusien asiakkaiden kanssa istumme yleensä alas, käymme läpi palvelumme ja mietimme, kuinka rekrytoinnissa edetään. Meiltä saa käytännön vinkkejä esimerkiksi työpaikkailmoituksen laadintaan. MessiLive.fi on rakennettu niin, että yritys saisi mahdollisimman suuren hyödyn mahdollisimman pienellä vaivalla ja ajankäytöllä.
Mikäli omasta työkalupakista ei löydy vastausta, TE-toimiston laaja yhteistyöverkosto ulottuu Savosta aina Suomen rajojen ulkopuolelle.
– Harvalta organisaatiolta löytyy yhtä paljon tietoa alueen työmarkkinoista ja kattavaa kumppaniverkostoa kuin meiltä. Meidän yritysasiantuntijoiden rooli on olla työnantajan tukena rekrytointiprosessissa ja etsiä juuri heidän tilanteeseensa sopivia rekrytointitapoja.

p
Pohjois-Savon
TE-palvelut

Yrityspalvelut
p. 0295 043 502

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.