Jani Tikkasen (vas.) TiMa Oy tarjoaa kattavat ja tehokkaat tilitoimistopalvelut Timo Rissasen ja Harri Luostarisen yrityksille.

Talouspalvelut TiMa Oy tarjoaa yrityksille räätälöityä henkilökohtaista taloushallintopalvelua, jossa työnjako asioiden hoitamisessa on selkeä ja yrittäjä voi keskittyä kehittämään omaa liiketoimintaansa.

Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Iisalmessa toimiva, vuonna 1981 perustettu Talouspalvelut TiMa Oy on perheyritys, joka työllistää kaksi osakasta ja 11 työntekijää. TiMa yrittäjän apuna niin yritystoiminnan alussa kuin myöhemmissäkin vaiheissa.
– Työn tekemisen rakenne on muuttunut ja uusia yrityksiä perustetaan paljon. Me olemme alusta lähtien mielellämme mukana talousasioiden neuvonantajana, TiMa Oy:n toimitusjohtaja Jani Tikkanen kertoo.
Tilitoimiston kouluttautuminen ja lainsäädännön seuraaminen on erittäin tärkeää menestykselliselle toiminnalle.
– Uutta on esimerkiksi ensi vuonna käyttöön tuleva kansallinen tulorekisteri. Yrityksissä kannattaa tarkistaa, onko palkanlaskennan ohjelmapäivitys kunnossa. Tulorekisteri korvaa nykyisin muun muassa verohallinnolle, työeläkelaitoksille ja työttömyysvakuutusrahastolle toimitettavia vuosi-ilmoituksia.
TiMan asiakkaat edustavat eri yhtiömuotoja ja toimialoja eri puolella Suomea. TiMan toiminnan laadun varmistat kattavat taloushallintojärjestelmät, jonka palasia myös asiakkaiden on mahdollista ottaa käyttöönsä yrityksensä arkirutiineihin.


Hyvä tuki liiketoiminnalle

Kuopiolaisen erä- ja retkeilyvarusteiden kivijalka- ja verkkokaupan Erä24.fi:n yrittäjät Harri Luostarinen ja Timo Rissanen ovat tyytyväisiä Talouspalvelut TiMa Oy;n räätälöityihin palveluihin.
– Haluamme jättää itsellemme mahdollisimman vähän taloushallinnon töitä yrityksessämme. Niinpä TiMa hoitaa esimerkiksi myynti- ja ostolaskumme, verojen tilitykset ja tietenkin kirjanpidon, Rissanen kertoo.

Tehokasta raportointia

– Asiakkaan liiketoimintaan perehtynyt tilitoimisto on hyvä tuki. Hyvät, tehokkaat raportit ovat verkkokaupassa todella tärkeitä liiketoiminnan suunnittelun apuja, Luostarinen sanoo.
Erä24.fi:llä on kovat liiketoimintatavoitteet. Yritys myy muun muassa suomalaisia Sasta-eräasusteita, mutta markkinoille on tulossa myös Repo Extreme -merkkinen metsästyspuku.
Luostarinen pyörittää lisäksi omistamaansa mainostoimisto Legendaa. Myös sen taloushallinnosta iso osa on Talouspalvelut TiMan hoidossa.

p

Talouspalvelut TiMa Oy
Siilinjärvi:
Isoharjantie 6 S1-rakennus,
71800 Siilinjärvi
Kuopio:
Niiralankatu 16, 70600 Kuopio
Iisalmi:
Kauppakatu 21 (2. krs), 74100 Iisalmi
ma – pe klo 8-16
puh. 010 239 7370
toimisto @tilitoimistotima.com
www.tima.fi