Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Osaavaa paikallista remonttirakentamista

Rakentaminen ja remontointi

MM Flipping tekee luotettavaa korjausremontointia osaavasti ja tehokkaasti, Marko Voutilainen (vas.) ja Roni Kämäräinen.

MM Flipping Oy on osaava ja monipuolinen paikallinen korjausrakennusyhtiö, jonka toiminnan lähtökohtina ovat tasokas työnjälki, laaditussa aikataulussa pysyminen sekä asiakastyytyväisyys. Kokonaisuuteen kuuluu myös Puhdasmaailma-siivousyritys.

Roni Kämäräisen ja Marko Voutilaisen luotsaama MM Flipping Oy on paikallinen, lähinnä Kuopion talousalueella toimiva rakennusyhtiö, joka työllistää noin kymmenen henkilöä.
Yrityksen erikoisosaamista ovat korjausrakentaminen ja pienehköjen uudiskohteiden rakentaminen. MM Flipping Oy tekee niin asuntojen pienet pintaremontit kuin koko kiinteistön peruskorjauksetkin laadukkaasti ja ammattitaidolla aikatauluista tinkimättä.

Monipuolisia remonttipalveluja

– Palveluihimme kuuluvat kaikki kirvesmiestyöt, kuten esimerkiksi keittiön ja kalusteiden asennukset, lattioiden asennukset ja valut, parkettien hionta ja lakkaus, kylpyhuoneremontit kokonaisuudessaan, sisä- ja ulkomaalaustyöt, tapetoinnit, ulkorakennukset pohjatöineen ja kattotyöt, Kämäräinen esittelee.
– Meillä on monipuolista osaamista ja reagoimme nopeasti tarjouspyyntöön. Myös tarjouslaskelmat teemme nopeasti.
Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat niin yritykset liiketiloineen, yksityisasiakkaat kuin taloyhtiötkin.

Tasokasta työtä aikataulussa

– Meillä on remontoijina ammattilaiset, joilla on kymmenien vuosien kokemus rakennusalalta sekä tuorein tieto kustannustehokkaasta rakentamisesta. Meillä on myös saatavilla vastaava työnjohtaja, joka voi tarvittaessa valvoa rakennustyömaita, sekä hyvät alihankkijaverkostot, Voutilainen lisää.
– Toimintamme lähtökohtana on tasokas työnjälki, laaditussa aikataulussa pysyminen sekä asiakastyytyväisyys. Työlle annamme laatutakuun.

Putipuhdasta vaivatta

MM Flippingille on tärkeää myös kohteen siisteys ja asiakastiedottaminen. Myös siivouspalvelu eli monipuoliset, ammattilaisten tekemät siivoukset ovat osa yrityksen tarjontaa Puhdasmaailma-siivousyrityksen kautta. Tähän kuuluvat myös remonttien loppusiivoukset.
Puhdasmaailma on uusia siivousmenetelmiä sekä erikoispuhdistuksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille tarjoava siivousalan edelläkävijä, johon asiakkaat ovat luottaneet jo lähes 15 vuoden ajan.

p

MM Flipping Oy
Saarijärventie 18 F 56, 70460 Kuopio
puh. 050 370 7012; 050 529 4035
ma – pe 7 – 16
hallinto@mmflipping.fi, www.mmflipping.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.