Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pääsiäiskukkoja Inkilänmäeltä

Elintarvikkeet

Leipuri Sami Savolainen valmistaa kalakukkoja perinteisin menetelmin uusissa tiloissa Inkilänmäenkadulla.

Kalakukkoleipomo Irene Partasen uusi, ELY-keskuksen kehittämisavustuksen tuella rakennettu leipomo ja myymälä-kahvila Inkilänmäellä on saanut asiakkailta hyvän vastaanoton.
Nykyaikaisissa tiloissa syntyvät tutut, tuoreet kalakukot, lihapiirakat ja muut herkut perinteisin menetelmin, ja uusia tuotteita kehitetään kysynnän mukaan.
Asiakkaat voivat tilata herkut juhliin suoraan leipomolta. Siellä käykin paljon kanta-asiakkaita, jota voivat nyt ostosten yhteydessä nauttia vaikkapa kupposen kahvia tuoreen kahvileivän kera.
– Liha- ja riisipiirakat, pullat, munkit ja kalakukot, leipomon luova johtaja Pekko Järvinen luettelee asiakkaiden suosikkituotteita.
Esimerkiksi iso, pitkulainen kalakukko on suosittu juhlapöydän herkku, ja pääsiäiseksi suosittelen lammasta sisältävää pääsiäiskukkoa.
– Meiltä voi tilata mieleisensä kukon ja valita siihen itse täytteet ja koon. Tilaus kannattaa jättää pari päivää etukäteen, niin kukko ehtii juhlapöytään, Järvinen muistuttaa.
Leipomon uusimpia tuotteita ovat pitsarulla ja kinuskileivos. Myös laktoosittomia tuotteita on tullut lisää entisten suosikkituotteiden rinnalle.
Kalakukkoleipomo Irene Partanen myy tuotteitaan myymälä-kahvilan lisäksi perinteiseen tapaan myös kauppahallissa ja torilla. Tuotteita on vähittäismyynnissä myös muualla Suomessa.
Yritys voitti ahvenkukollaan jälleen kalakukonleivonnan Suomen mestaruuden Kuopion talvimarkkinoilla tammikuussa 2019.

 

p
Kalakukkoleipomo
Irene Partanen

Inkilänmäenkatu 19, 70340 Kuopio
puh. 050 370 4979
ma – pe klo 7 – 14, la 7 – 13
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.