Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Paikallisten ja matkailijoiden kohtauspaikka

Majoitus ja matkailu, Ravintolapalvelut

Cafe Asema B&B palkittiin tasokkaasta majoituspalvelustaan, yrittäjä Kirsi Kämäräinen iloitsee.

Cafe Asemalla on nopea piipahtaa junalle mennessä tai tullessa, mutta yhä useampi kaupunkilainen saapuu nautiskelemaan tunnelmallisesta miljööstä kaikessa rauhassa.

Kahvilasta onkin tullut kaupunkilaisten kohtauspaikka ja olohuone. Palveluihin kuuluvat keitto- ja salaattilounas sekä herkulliset itsetehdyt leivonnaiset. Suosituksi on noussut myös tuliaispuoti, jonka valikoimaa on kasvatettu koko ajan.
– Olemme saaneet valtavan hyvää palautetta. Paistamme tuoretta pullaa ja leivonnaisia pitkin päivää ja kevyemmellä lounaalla pysyy energiataso koko päivän kohdillaan.
Cafe Asemalle on tärkeää, että asiakasta arvostetaan tuoreella tarjonnalla. Erityistoiveita, kuten gluteenittomia tuotteita toteutetaan asiakkaan toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.
Kahvilan aloittaessa toimintansa Kirsi Kämäräisellä oli yrityskumppani, mutta vuodenvaihteesta lähtien hän on toiminut yksin yrittäjänä.
– Tämä on minulle sydämen asia. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja ihmiset vaihtuvat koko ajan. Rakastan tätä paikkaa ja ihmisiä, ja se toivottavasti näkyy myös palvelussamme.

Palkittua majoituspalvelua

Kahvilan yhteydestä löytyvät myös majoituspalvelut. Keskeisen sijainnin, siistien ja viehättävien huoneiden sekä kohtuullisen hintatason myötä huoneista on tullut hyvin suosittuja. Hostelliasiakkaille on tarjolla ilmainen parkki sekä buffet-aamiainen.
– Saimme Guest Review Award -palkinnon viime vuodelta. Toisin sanottuna Booking.comissa asiakkaat ovat arvioineet meidät yhdeksi parhaista yöpymispaikoista.

p
Cafe Asema B&B

Asemakatu 1, 70100 Kuopio
ma – pe 7 – 18, la – su 8 – 18
cafeasema@cafeasema.fi
guesthouse@cafeasema.fi
www.cafeasema.fi
Facebook Cafe Asema B&B
Instagram cafeasemakuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.