Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Painotuotteet, painatukset, tarrat ja teippaukset Joupetilta

Erikoisliikkeet, Ostoksille

Ammattilaisten tehotiimi valmiina palvelukseen! Ylärivi vasemmalta Petri Korhonen, Yky Puustinen ja Jouni Heikkinen. Alarivi vasemmalta Marjo Hujanen, Konsta Heikkinen ja Kanha Ruuskanen.

Kuopion Kortti-Pisteen ja Joupet.comin yrittäjät Jouni Heikkinen ja Petri Korhonen panostavat laatutuotteiden laajaan valikoimaan ja joustavaan palveluun luovuudella höystettynä. Painotuotteiden, painatusten ja teippausten kokeneet ammattilaiset kertovat tuotteiden personoinnin olevan nyt helpompaa kuin koskaan.
– Meillä onnistuu koko kattaus. Pelipaidat, lippikset, aurinkolasit ja vaikka otsanauhat ja huivit onnistuvat urheiluseuran omilla logoilla, samoin eri organisaatioiden ja vaikkapa kaveriporukan omilla teksteillä varustetut tuotteet. Myös autojen ja ikkunoiden mainosteippaukset tehdään mittatilaustyönä. Vain mielikuvitus on rajana, ja jos se tuntuu loppuvan, löytyy sitäkin käyttöön samaan hintaan. Niin hullua ideaa ei ole, etteikö meihin kannattaisi sen tiimoilta ottaa yhteyttä, Jouni ja Petri lupaavat.

p
joupet.com/
Kuopion Kortti-Piste

Lemminkäisenkatu 1
70500 Kuopio
ma – pe 8 – 16, sopimuksen mukaan
puh. 017 263 3335
joupet@joupet.com
www.joupet.com
www.joupetkauppa.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.