Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Paketit perille pikakyydillä

Kuljetus- ja varastointi

Logistiikkajohtaja Veli-Pekka Tiusanen ja toimitusjohtaja Jarno Tiusanen pitävät pyörät pyörimässä.

Kuljetus J Tiusanen Oy ajaa nouto- ja jakelukuljetukset, kylmä- ja lämpökuljetukset, ADR- eli VAK-kuljetukset sekä pikakuljetukset 15 ajoneuvon kalustolla. Yrityksen vahvuus on toimitusaikojen nopeus, minkä mahdollistaa ajanmukainen kalusto ja motivoitunut, osaava henkilöstö.

Kuljetus J Tiusasen ajokalusto on tuttu näky Suomen teillä, kuljettamassa erikokoista tavaraa ripeästi ja luotettavasti paikasta A paikkaan B. Työtä tekevät koulutetut ammattilaiset ajanmukaisella kalustolla. Toimitusjohtaja Jarno Tiusanen kertoo yritysten yhä useammin ulkoistavan kustannustehokkaasti kuljetuksiaan.

Ketterästi ja ekologisesti keskustassa

- Runkoliikenne raskaalla kalustolla Etelä-Suomeen ja takaisin on vahvaa perustoimintaamme. Lähialueille tehtävät kevytpakettijakelut pikakuljetuksina kasvattaa kuitenkin jatkuvasti osuuttaan toimeksiannoistamme. Yhä useampi yritys on nähnyt parhaaksi ratkaisuksi ulkoistaa kuljetukset meille. Henkilökunnan tehokasta työaikaa ei mene jakelupäivinä kaupungilla ajeluun, me teemme sen homman. Samalla myös oman jakeluauton ylläpito vajaakäytöllä voidaan jättää kulueränä pois. Ehdoton vahvuutemme on ripeät toimitusajat, parhaimmillaan Kuopion alueella lähetys on tilauksesta kohteessa samana päivänä 2 – 3 tunnin kuluessa. Jättämällä pakettikuljetukset meille, voi itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaan täydellä miehityksellä, Tiusanen kertoo.
Ensi kesälle on suunniteltu uutta yhteistyökuviota, joka tuo lähialueen express-kuljetuksiin rivakkuutta entisestäänkin.
- Olemme aloittamassa yhteistyötä Kuopion Bike Taxin kanssa. Me hoidamme paketit lähettäjältä keskustaan sovittuun paikkaan ja Bike Taxi hoitaa jakelun sekä noutopalvelut ydinkeskustassa. Tällä haluamme olla mukana kehittämässä kävelykeskustan liikenteestä sujuvampaa ja turvallisempaa. Rännikaduilla puikkelehtii mieluummin sähköpyörällä kuin pakettiautolla. Maailmallahan tällainen jakelu on ollut arkipäivää jo kauan ja Kuopion asemakaava on tällaiselle jakelulle otollinen, Tiusanen valottaa uuden palvelun ideaa ja kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä: kehitetään yhdessä keskustan jakelutoimintaa ekologisemmaksi.

Yhteishenkeä ja työhyvinvointia

Kuljetus J Tiusanen panostaa työhyvinvointiin monella tavalla. Liikunta ja oikea ruokavalio ovat hyvän tiimihengen kanssa seikkoja, jotka näkyvät ulospäin hermoilemattomana ajotapana ja ystävällisenä asiakaspalveluna. Perheyrityksessä puhalletaan samaan hiileen.
- Meillä on 15 auton kalusto koko ajan ajossa ja työvuorot rullaavat tasaiseen tahtiin. 26 miehestä kymmenen on vapaalla, loput ovat tien päällä. Homma sujuu, sillä jokainen tietää paikkansa ja osaa hommansa ja joustoa löytyy molemmilta puolin. Tiukassa paikassa venytään, mutta kun on sopiva sauma niin porukalla lähdetään liikkumaan tai muihin yhteisiin menoihin. Porukka on hitsautunut hyvin yhteen ja kokeneiden konkarien ja nuoremman porukan yhteispeli toimii. Tämä näkyy myös ulospäin, Tiusasen kuljettajat ajavat asiallisesti ja muistavat myös palveluammatin vaatimukset asiakkaiden kanssa toimiessaan, logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Tiusanen lupaa ja muistuttaa, että osaajille on tilausta.
- Teemme hyvää yhteistyötä esimerkiksi Sakkyn kanssa, harjoittelun kautta on syntynyt pitkiä työsuhteita. Pyrimme aina siihen, että kun pätevä kaveri tulee taloon, niin töitä riittää ja porukassa myös viihtyy. Vaativa työ onnistuu, kun työilmapiiri on hyvä.

p
Kuljetus J Tiusanen Oy
Hyvän Mielen Kuljetukset

Lumitie 7, 70700 Kuopio
Toimitusjohtaja
Jarno Tiusanen 040 074 6190
jarno@jtkuljetus.fi
Logistiikkajohtaja
Veli-Pekka Tiusanen 050 321 4227
veli-pekka@jtkuljetus.fi
www. jtkuljetus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.