Kurvaa autopesuun Lemminkäisenkadulle!

Autopesula Rissanen avasi ovensa joulukuun alussa Lemminkäisenkadulle. Yritys on uunituore, mutta yrittäjä alan pitkän linjan ammattilainen.

Yrittäjä Jyrki Rissasella on autonpesuaineiden maahantuonnista ja myynnistä sekä alan kouluttamisesta usean vuoden kokemus, joten sekä tuotteet että alan toimintatavat ovat hyvinkin tuttuja.
– Autopesula Rissanen tarjoaa osaavaa ja asiantuntevaa palvelua ammattitasoisilla tuotteilla, hän kertoo.
Pesula sijaitsee Lemminkäisenkadulla, samalla paikalla, missä toimi autopesula vuoteen 2015 saakka, joten autopesuun kurvaaminen Männistöön on monelle tuttu juttu. Pesula onkin näppärän matkan päässä keskustankin asukkaille.

Myös noutopalvelu

Rissanen tietää kokemuksesta, että hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat asiakkaan kannalta erittäin tärkeitä asioita. Yksilöllinen palvelu onkin pesulalle kunnia-asia.
– Palvelemme asiakkaita yksilöllisesti ja iloisella mielellä. Täällä ei tarvitse katsella nyrpeää naamaa! Meillä on myös aina kahvipannu kuumana, joten kahvit tarjotaan asiakkaalle työn valmistumista odotellessa.
Pesulalla on myös noutopalvelu, tarvittaessa auto haetaan ja palautetaan työn jälkeen takaisin kotiin Kuopion alueella. Joustavuus näkyy yksityisasiakkaiden lisäksi myös yritysasiakkaiden palvelussa.
– Taksiasiakkaille tarjoamme 24h- palvelua. Jos keskellä yötä tulee tarve saada penkki nopeasti puhtaaksi, meillä se onnistuu. Palveluihimme kuuluu kaikki autonhoitoon liittyvät työt kuten, pesut, vahaukset, pinnoitukset, maalipinnan hionnat ja sisäpuhdistukset. Vene- ja koneasiakkaatkin ovat tervetulleita.

p

Autopesula Rissanen
Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio
ma – pe 8 – 17, la sop. mukaan
puh. 045 132 7007
info@autopesularissanen.fi
www.autopesularissanen.fi
Myös Facebookissa