Valikko Sulje

Palveleva pyöräkauppa

Greenriden avarassa myymälässä on mukava tutustua laajaan pyörävalikoimaan. Päivi Junkkila testaa upouutta Trekin District-sähköpyörää.

Greenridestä Kuopion Leväsentiellä saa pyörän, huollon sekä varaosat samasta osoitteesta. Laadukkaasta Trek-pyörien valikoimasta löytävät omansa niin perheen kilpakuntoileva vauhtiveikko kuin ensimmäisiä lenkkejään ajeleva juniori, työmatkapyöräilijä ja seniori.

Pyöräily on muutaman viime vuoden aikana tullut todella suosituksi tavaksi liikkua niin harrastuksiin kuin töihinkin. Yrittäjä Päivi Junkkila kertoo, että sähköpyörien yhä kasvava suosio näkyy erityisesti työmatkapyöräilyssä.
– Sähköpyörä kiinnostaa, koska sillä ajamisen rasittavuutta on helppo säätää. Työmatkan voi aamulla ajella rennosti sähköapua hyödyntäen ja aloittaa työt hikoilemattomana, kotimatkalla voi sitten halutessaan pitää vauhtia ja ottaa taipaleen kuntoilun kannalta. Myös senioreille sähköpyörä antaa saman mukavan pyöräilyfiiliksen kuin nuorempana, Junkkila kertoo.

Pyörä omaksi tai vuokralle

Päivi Junkkila suosittelee pyöräasioissa aktivoitumista hyvissä ajoin. Suosituimmat mallit lähtevät liikenteeseen jo ennen kesäkelejä.
– Myymälässä on nyt todella upeita uutuuspyöriä moneen menoon, laadukkaasta koulumatkapyörästä aina vaativan harrastajan tarpeisiin. Etsitpä pyörää sähköllä tai ilman, myymälässämme eri malleihin on mukava tutustua ja ensimmäiset polkaisut voi ottaa vaikka sisätiloissa. Isolla pihalla pyörän testaus onnistuu turvallisesti. Uutena palveluna myös vuokraamme pyöriä. Vuokraamalla pyörän voi tutustua menopeliin oman aikataulun mukaan omilla kotipoluilla, tai lähteä pyörän kanssa reissuun vaikka viikonlopuksi.
Junkkila muistuttaa myös joustavasta huoltopalvelusta, tarvittaessa pyörä noudetaan huoltoon ja palautetaan huollettuna.

Greenride

Leväsentie 7A
70700 Kuopio
ti-pe 11 – 17 ja la 10 – 14
Asiakaspalvelu:
puh. 0400 322 400 ride@greenride.fi
www.greenride.fi