Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Palvelun verran parempi

Autot, veneet ja moottoripyörät

Kurvaa elämäsi tärkeimmät kilometrit Kuirin kyydissä!

Kuirin Taksipalvelu on valmiina palvelemaan myös silloin, kun taksilta kaivataan erikoisjärjestelyjä erilaisiin kuljetustarpeisiin kuten hää- ja edustusajoihin.

Korkea laatu, ajoneuvojen tyylikkyys ja varustelu sekä luonnollisesti hyvä ja ammattitaitoinen palvelu takaavat, että Kuirin Taksipalvelulta onnistuvat myös erityiset, korkeatasoiset kuljetuspalvelut.
– Esimerkiksi lentokenttäpalvelumme sopii hyvin yrityksille, joille on tulossa vieraita. Kielitaitoinen, vieraan kentällä vastaanottava kuskimme takaa sen, että vierailun järjestelyt sujuvat moitteettomasti heti ensihetkistä alkaen, toimitusjohtaja Jukka Kuiri kertoo.
Yrityksen kalustosta löytyy lisäpalveluna myös taksitunnuksettomat autot edustuskuljetuksiin. Business Class -kuljetuksissa kuljettaja on pukeutunut tummaan pukuun ja tilausajoon on mahdollista sisällyttää myös muita lisäpalveluita kuten virvokkeita matkan ajaksi.

Hääautopalvelu ikimuistoisiin hetkiin

Taksilla kurvataan tyylikkäästi myös avioliiton ensimmäiset metrit, palvelusta tinkimättä.
– Hääautopalvelu suunnitellaan yhdessä etukäteen. Palvelupakettimme sisältää joko uuden Mercedes Benz E-class sedanin tai vaihtoehtoisesti klassikko-Mercedeksen, hääauton koristeet ja koristelun, tummaan pukuun pukeutuneen kuljettajan, sään mukaisen varustelun sekä onnittelumaljat parille.
Tarvittaessa kuljetukset järjestyvät myös esimerkiksi hääyön tai -matkan viettoon.
– Ota yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdista. Kauttamme järjestyvät vaikka kaikki hääpäivän kuljetukset hääparille ja vieraille, kun niistä sovitaan etukäteen. Hääauton kyydissä pari pääsee nauttimaan ylellisestä kuljetuksesta sekä rentoutumaan kiireisen juhlapäivän keskellä.

p

Kuirin Taksipalvelu

Tikantie 17, 73500 Juankoski
puh. 040 733 8321
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.