Valikko Sulje

Palvelun ytimessä

Kolhut kuntoon ja huolto pelaa, lupaavat Laakkonen Kuopion vauriokorjaamopäällikkö Mika Suhonen ja korjaamopäällikkö Heikki Eskelinen.

Huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin

Talvikeleille on syytä suunnistaa asiallisesti
huolletulla autolla ja hädän hetkellä on hyvä tietää mistä apu löytyy. Täyden palvelun BMW, Mazda, Opel ja Mini Laakkonen huoltaa kaikki automerkit ja kolarin sattuessa myös korjaa auton kuntoon.

Huolletulla ja varmasti kunnossa olevalla autolla saattaa tulla vastaan tilanne, jossa peltiä ruttaantuu ja osia rikkoutuu. Vaikka itse ajaisikin huolellisesti, saattaa muulla liikenteessä olevalla olla huono päivä ja kolari on tosiasia.

Vahingon sattuessa apu on lähellä

– Laakkonen on vakuutusyhtiöiden hyväksymä täyden palvelun vauriokorjaamo. Koulutetut autotekniikan ammattilaisemme hoitavat niin korityöt, osien uusimiset kuin maalauksetkin nykyaikaisessa korjaamossamme. Koko korjausprosessi on tehty asiakkaalle mahdollisimman sujuvaksi heti siitä hetkestä, kun auto kaipaa huolenpitoa. Auto korjataan vastuullisesti ja se on pian taas liikenteessä vähintään entisen veroisena, vauriokorjaamopäällikkö Mika Suhonen kertoo.
Laakkosen PROAutolasipalvelu tekee myös kaikki autolasityöt. Tuulilasin korjaukset tehdään ilman ajanvarausta ja tuulilasin vaihdot sujuvat yhden päivän aikana. Käytössä ovat vain autonvalmistajan alkuperäiset tai Saint-Gobain Autoverin alkuperäisiä vastaavat varaosat. Asianmukaisilla tietoteknisillä ohjelmilla hoidetaan tarvittavat kalibroinnit myös tunnistimille käyttäen asianmukaisia työmenetelmiä ja erikoistyökaluja.

Vauriotarkastus joustavasti verkossa

– Vahingon sattuessa asiakkaalla on useita vaihtoehtoja aloittaa korjausprosessi. Asiakas ajaa meille suoraan vauriotarkastukseen Kallantielle, tai soittaa ja sopii ajan tarkastukseen. Nyt vauriotarkastus onnistuu myös kätevästi verkossa osoitteessa laakkonen.fi/vauriokorjaus. Vauriotarkastus on asiakkaalle ilmainen, Mika Suhonen muistuttaa.

Täsmätietoa huoltovideolla

Hyvin huollettu ja talvivarustettu auto on turvallinen ajopeli pidemmillekin talvimatkoille. Sopivasti huolloissa ennakoimalla välttyy monelta harmilta. Laakkonen on autoväen luottokumppani, jossa huolletaan kaikenikäiset ja -merkkiset autot ympärivuotisesti. Kun perushuollot on tehty säännöllisesti, on turvallista startata taipaleelle.
– Esimerkiksi Laakkonen Monimerkkihuolto on tarkoitettu vuosimallin 2017 ja sitä vanhemmille autoille. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19-kohtaisen tarkastuksen. Laakkosella on käytössä autojen CitNOW-huoltovideot, joissa auton kunto kerrotaan selkeästi. Mekaanikkomme kertovat videolla myös auton kunnostusta vaativista kohteista ja kustannusarvion korjauksesta saa jo videolla. Tämä videopalvelu on ilmainen kaikille merkeille Laakkosen huollossa. Videon saa tekstiviesti- sekä sähköpostilinkkinä ja sen voi katsoa vaikka puhelimesta.
Korjaamopäällikkö Heikki Eskelinen muistuttaa myös Laakkosen kätevästä noutopalvelusta määräaikaishuollon yhteydessä. Auto noudetaan kotoa tai työpaikalta ja palautetaan huollettuna. Palvelun toimintasäde on 40 kilometriä.

Huollettu auto ei hyydy

Talven tullen akun kunto kannattaa varmistaa. Kun pakkanen kiristyy -18 C° asteeseen, käynnistysakun kapasiteetti on puolittunut ja -30 C° asteessa jäljellä on enää neljännes. Silloin pakkasen kohmettaman moottorin käynnistäminen huonokuntoisella akulla on haasteellista. Pakkasella akku myös latautuu ajossa huonommin kuin kesäkeleillä. Akku kannattaa testata ja tarvittaessa vaihtaa uuteen.
– Akunkin tehtävää auttaa, kun autossa on kunnollinen lämmitin. Vanhemmissa autoissa lohkolämmittimet ovat yleisiä. Uudempien autojen alumiinilohkoisissa moottoreissa säteilylämmittimet ovat yleistyneet. Toki ilman moottorin esilämmitystäkin pärjää, mutta silloin moottori kuluu enemmän ja varsinkin iäkkäämmissä, yli 10-vuotiaissa autoissa polttoaineen kulutus jopa tuplaantuu ensimmäisillä kilometreillä. Laakkoselta löytyy juuri omaan autoon sopivat akut ja lämmittimet ja molemmista löytyy talvikaudella myös hyviä tarjouksia, Eskelinen vinkkaa.

Laakkonen Kuopio monimerkkihuolto

Kallantie 10 – 12
Huolto
ma – pe 7.30 – 17
Opel-huolto
puh. 010 214 9535
Mazda-huolto
puh. 010 214 9154
Monimerkkihuolto
puh. 010 214 9158
huolto.kuopiovl@laakkonen.fi
www.laakkonen.fi

Laakkonen Kuopio vauriokorjaus

Kallantie 10 – 12
puh. 010 309 6130
ma – pe 7.30 – 17
Vahinkotarkastus
ma – pe 9 – 15
korikorjaamo.kuopiovl@laakkonen.fi