Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Parhaat lahjat ja juhlavimmat tilat

Ravintolapalvelut, Vapaa-aika ja elämykset

Helena Aaltonen ja Puijon Tornikahvilan tiski täynnä herkkuja.

Ravintolamestareiden syksyyn mahtuu paljon uutta ja lähestyvään pikkujoulukauteen ollaan valmiina niin Puijolla kuin keskustassakin. Maximin ja Kuopion Klubin avarat tilat mahdollistavat erikokoiset tilaisuudet myös erityisjärjestelyjen puitteissa. Puijo tarjoaa Suomen upeimmat puitteet yksilöllisiin tilaisuuksiin.

Tornikahvilassa myytävät tuotteet sopivat kahvilan ilmeeseen, joka henkii 60-luvun nostalgiaa ja Puijon historiaa. Kahvimukit ja maitopullot tuovat monelle mieleen lapsuuden retkimuistot ja virvokkeet sekä herkulliset suuhunpantavat ovat lähituotantoa. Ravintolapäällikkö Sari Masanen kertoo, että asiakkaiden toiveita on kuunneltu tarkoin.
– Kotimaisuus ja lähituotanto ovat edelleen meille kunnia-asia. Tarjolla on esimerkiksi Kakkutaiteen macaronseja, Liepuskan suklaata ja vaikka mitä herkkuja käsintehdyistä suklaapalleroista mustikkakukkoon ja omenapiirakkaan. Leivomme myös itse omilla resepteillä, ja esimerkiksi porkkanakakkumme on tullut todelliseksi hitiksi kahvittelijoiden keskuudessa, Sari paljastaa.

Laatulahjat Puijon Majalta

Lounastajien ja palaveeraajien suosikkipaikkaan Puijon Majalle kannattaa poiketa myös lahjaostoksille. Yhä useampi tietää, että Majalta löytyy hulppea valikoima laadukasta lahjatavaraa ja huipputuliaisia Kuopiosta.
– Lahjapuotiin kerätään tuotteita ajatuksella. Tarjolla on paikallisten käsityöläisten tuotteita Pertti Junnisen tuohikäsitöistä Pyro-Artturin puutaiteeseen, omia juomatuotteita oluesta limonaadiin ja myös todellisia premium-tuotteita Satu Nisun ryijyistä Jenni Rutosen koruihin. Lahjoja ja tuliaisia löytyy monesta hintaluokasta. Kaikkia yhdistää korkea laatu ja paikallisuus, Hanna Toivanen kertoo ja muistuttaa, että Ravintolamestareiden suosittu Maukkain elämys -kassi palaa tänä vuonna takaisin valikoimaan. Myynnissä on myös 30 ja 50 euron hintaluokissa Puijon Majan lahjakassi, joka sopii niin lahjaksi perheelle kuin työntekijöillekin.

Juhlat ja kokoukset mittatilauksena

Ravintolamestareiden myynnistä ja tapahtumasuunnittelusta vastaava Toomas Tuovinen kertoo kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubin olevan edelleen Kuopion ykköspaikka, kun haetaan perinteistä ja juhlavaa tilaa.
– Klubin tilat muuntuvat moneksi. Samaan aikaan käytössä voi olla jopa kuusi eri tilaa, kuudelle eri ryhmälle. Korona-ajan kokoontumisiin on siis tarjolla pienellekin ryhmälle tila aivan omassa rauhassa, mutta tarpeen mukaan tiloja yhdistämällä onnistuvat isommatkin juhlat. Kuopion Klubi on Rotisseurs-kilpiravintola, joten tiloissa nautitaan huippukeittiön antimista, Tuovinen lupaa ja kertoo myös toisesta laadukkaasta tapahtumapaikasta.
– Ohjelmaravintola Maxim on muun viihteen ohella myös loistava paikka erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen, kaikessa luonnollisestikin huomioiden korona-ajan erityisvaatimukset. Ravintolamestarit vastaa ohjelmaravintola Maximin ravintolapalveluista, joten teatteri- tai musiikki-iltaan järjestyvät myös tasokkaat tarjoilut. Sama pätee Sektorin saunaan, joka on huippupaikka torin laidalla, vaikka pienen porukan omille pikkujouluille. Saunalle tarjoilut tulevat Isä Camillosta, Tuovinen kertaa syyskauden parhaat juhlapaikkavinkit.

Antti Talvinen vastaa ohjelmaravintola Maximissa Ravintolamestareiden hoitamista ravintolapalveluista. Pääsaliin mahtuu korona-ajan rajoitustenkin puitteissa useampi bussilastillinen yleisöä.

p
Puijon Maja

Puijontie 135
70100 Kuopio
puh. 044 581 0455
Ryhmävaraukset, kokoukset
ja yksityistilaisuudet:
myynti@ravintolamestarit.net
044 581 0453

Torniravintola

Puijontie 135
70100 Kuopio
Varaukset: 044 581 0455
Tornikahvila
Puijontie 135
70100 Kuopio
puh. 044 581 0455
ma – su 10 – 18
ravintolat@puijopeak.fi
www.puijopeak.fi/ravintolat

Kokous- ja juhlatalo Kuopion Klubi

Kuninkaankatu 10
70100 Kuopio
puh. 017 261 2170
klubi@ravintolamestarit.net

Maxim

Haapaniemenkatu 34
70110 Kuopio
puh. 044 5810 453
myynti@ravintolamestarit.net
Kaikki Ravintolamestareiden ravintolat
www.ravintolamestarit.net

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.