Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pelto katolla ja järkevää kierrätystä

Ravintolapalvelut

Mustan lampaan kattoterassilla nautitaan kesästä luonnossa keskellä kaupunkia.

Ravintola Musta Lammas toteuttaa tuoreen lähiruoan ideologiaa poikkeuksellisen konkreettisella tavalla. Ravintolan kattoterassin ”pellolla” viljellään kesäisin monet ravintolan tarvitsemista yrteistä ja kasviksista itse. Näin raaka-aineet saadaan aina tuoreina, ja kesän maut voidaan myös säilöä talvea varten.
– Tämä on kiva, elämyksellinen juttu myös asiakkaillemme. He pääsevät tutustumaan raaka-aineisiin oikeasti luonnossa, samalla kun nauttivat hyvästä ruoasta ja laatujuomista hieman erikoisemmassa ympäristössä. Voisi jopa sanoa, että tarjolla on rentoa viidakkoruokailua keskellä kaupunkia. Mustaan Lampaan oma pelto on auki kaikille asiakkaille, he ovat erittäin tervetulleita aitojen makujen alkulähteille. Kesä-heinäkuussa kattoterassimme palvelee perjantaisin klo 16-21 ja lauantaisin 14-21, ravintolapäällikkö Anu Heiskanen kertoo.

Ylimääräiset astiat ravintolaan

Mustassa Lampaassa moni asia tehdään toisin kuin muualla. Anu Heiskanen vinkkaa Mustan Lampaan ekologisesta astiakeräyksestä.
– Jotkut asiakkaamme ovat kiinnittäneet huomiota astiastoihimme, joista huokuu kotoisa tunnelma. Suosimme omalta osaltamme kierrätystä ja kestävää kehitystä pelastamalla tyylikkäitä astioita vaikkapa kirpputoreilta. Jos joku on heittämässä omasta mielestään turhaa astiastoa pois, kannattaa kysäistä ensin meiltä. Usein toisen turha on toisen aarre. Erityisesti kotimaisten suunnittelijoiden mallistot ovat meille tervetulleita aloittamaan uusi ura ravintolaympäristössä, Heiskanen kannustaa.

p

Musta Lammas
Satamakatu 4, 70100 Kuopio
puh. 017 581 0458
ti – la 17-
viimeiset tilaukset keittiöön:
ti – to 20.15
pe – la 21.15
ravintola@mustalammas.net
www.mustalammas.net
http://instagram.com/musta_lammas

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.