Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pentikäinen on nyt Awux-korjaamo

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Kari Pentikäinen tarkastaa puskurin, tämä saadaan varmasti kuntoon.

Täyden palvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo Pentikäinen hoitaa korjaus- ja maalaustyöt kaikille henkilö- ja pakettiautomerkeille yli 30 vuoden kokemuksella. Perheyritys on kuulunut viime keväästä yksityisten korikorjaamoyrittäjien Awux-ketjuun.

Kari Pentikäinen kertoo verkostoitumisen ja osaamisen päivittämisen myös korjaamo-toimialan sisällä olevan tärkeää. Yksittäisen toimijan on yhä vaikeampi pärjätä yksin. Esimerkiksi vakuutusyhtiöt haluavat yhdenmukaista palvelua valtakunnallisesti.
- Awux-ketju merkitsee myös meille leveämpiä hartioita, niin neuvotteluvoimaa kuin hankintaetujakin, koulutusmahdollisuuksia ja tiedonsaantia unohtamatta. Teemme vakuutusyhtiöiden vahinkotarkastuksia Kuopion alueella ja ympäristökunnissa, avustamme myös tarvittaessa ajoneuvojen kuljetuksessa korjaamolle ja takaisin. Panostamme palvelun laatuun entiseen tapaan, mutta nyt hieman isommin resurssein, Kari kertoo ja muistuttaa että Awux on avainlippuyritys, joka tarjoaa puhtaasti suomalaista palvelua.

Monipuolista erikoisosaamista

Pentikäinen eli Awux Kuopio palvelee asiakkaitaan seitsemän ammattilaisen voimin. Tarjolla ovat kaikki korikorjaamiseen ja maalaamiseen liittyvät palvelut. Palveluun kuuluvat lisäksi tuulilasien korjaukset ja vaihdot sekä ilmastoinnin huollot.
-  Monipuolisuus ja joustava palvelu ovat edelleenkin vahvuutemme. Awux-korjaamona teemme vahinkotarkastuksen ja korjauksesta kustannusarvion suoraan vakuutusyhtiöiden tietojärjestelmään. Teemme vahinkotarkastukset ja vauriokorjaukset kaikille vakuutusyhtiöille ja olemme LähiTapiolan kumppanikorjaamo vauriokorjauksissa ja lasivahingoissa, Joonas Pentikäinen linjaa.

p
Kolarikorjaamo Pentikäinen/
Automaalaamo Kari Pentikäinen

Likolammentie 4, 70460 Kuopio
puh. 050 552 0310 Kari
017 261 8252 Joonas
ma - pe 7.30 - 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com
www.awux.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.