Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pesee ja palvelee

Erikoisliikkeet

Yli 30 vuoden kokemus takaa yksilöllisen ja osaavan palvelun.

Hille ja Kari Tolvasen perheyritys Kuopion Pikapesula pesee ja palvelee toimipisteissään keskustassa sekä Leväsellä.
– Tämän yli 30 vuoden aikana meille on muodostunut laaja vakioasiakkaiden joukko. Osaa palvellaan jo toisessa sukupolvessa, Hille Tolvanen iloitsee.
Hille Tolvaselle on tärkeää, että pesulakäynnistä jää hyvä mieli. Kuulumiset vaihdetaan vanhan ajan malliin ja asiakas saa vielä neuvot tekstiilien hoitamiseen kaupan päälle.
– Nykyisin on yhä enemmän erikoismattoja, joiden oikeanlainen pesu ja kuivatus vaatii erikoisosaamista. Kari Tolvanen kertoo.
Erikoispesuja vaativat myös erikoistekstiilit, joiden käyttö on yleistynyt. Kokeneilla yrittäjillä on lisäksi keinot vaikeidenkin tahrojen poistamiseen.
Pikapesulan toimipisteisiin voi ajaa autolla suoraan oven eteen, joten raskaammatkin matot on helppo tuoda pesulaan. Ja tarvittaessa yrityksen kuljetuspalvelu noutaa ja palauttaa pyykit Kuopiossa ja lähialueilla noin kymmenen kilometrin säteellä.
Toimitusajoissa Pikapesula joustaa mahdollisuuksien mukaan. Yksilölliseen palveluun panostava perheyritys toimii joustavasti ja asiakkaita kuunnellen. Tällaista pesulapalvelua kannattaa ehdottomasti kokeilla!

p
Kuopion Pikapesula

Puijonkatu 12, 70100 Kuopio
puh. 050 597 7554, 017 261 8330
ma – pe 10 – 17
Leväsentie 21, 70780 Kuopio
puh. 050 027 7554
ma – pe 10 – 17
www.kuopionpikapesula.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.