Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pihanurmikot kuntoon tilaustyönä

Pihat ja puutarhat

Mika Tissari valmistaa laatumultaa ja tekee nurmikon perustamistyöt alusta loppuun.

Uuden talon tai kesämökin pihanurmi pitäisi laittaa. Tai jo kauan sitten tehty huonokuntoinen nurmikko olisi uudistettava. Miten sitä ehtisi, jaksaisi tai viitsisi? Tähän tarpeeseen on tarjolla Koneurakointi M. Tissari Ky:n palvelut.
Tissarin yritys tarjoaa avaimet käteen -periaatteella pihaan nurmikon. Töihin kuuluvat asiakkaan valinnan mukaan pohjan tasaus, mullan toimitus ja levitys sekä nurmen siemenien kylvö eli kaikki tarvittavat työvaiheet. Asiakkaalle jää ainoastaan tarvittaessa nurmen kastelu.
– Myymme myös pelkää multaa ja toimitamme sen haluttuun kohteeseen Kuopion alueella joko traktoriperäkärryllä tai täysperävaunullisella rekka-autolla, Mika Tissari esittelee.
Eikä mitä tahansa höttömultaa, vaan Tissarin omalta peltomaalta koottua ja tarkasti valmistettua laatutavaraa.
Turvepitoinen multa kerätään aluksi pellosta usean metrin korkuisiin teräväharjaisiin karhoihin eli aumoihin. Niissä se noin kahden vuoden ajan kompostoituu eli mullasta poistuu kosteutta ja happamuutta. Sen jälkeen multa esimurskataan koneella, ajetaan seulan läpi ja siihen lisätään hieman kuohkeuttavaa hiekkaa.

Maanrakennusta ja koneenkorjausta

Monitoimimies Tissari tekee myös maanrakennustöitä kaivinkoneella. Tissarin toinen yritys huoltaa ja korjaa autoja sekä koneita

p

Koneurakointi
M. Tissari Ky
Toukolantie 22
71480 Kurkimäki
puh. 0400 675 590
mika@koneurakointitissari.fi
www.koneurakointitissari.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.