Marjut Tiihosen taitavissa käsissä uudistuvat niin vaatteet kuin sisustustekstiilitkin.

Sisustus Sofiina & Ateljee Marjut palvelee kätevästi keskustassa, Haapaniemenkadulla ja katutasossa. Monipuolisilla palveluilla uutta ilmettä syntyy niin sisustukseen kuin vaatteisiinkin.

Nyt sisustaminen ei ole enää rahasta kiinni, liikkeessä paikan päällä myytävillä kankailla on nyt lyömättömät kesähinnat.
– Varastot myydään loppuun, ja uutta tulee tilalle.  Nyt onkin oivallinen hetki piristää kodin ilmettä ja tuoda tunnelmaa vaikka uusilla verhoilla, pöytäliinoilla ja tableteilla, yrittäjä Marjut Tiihonen vinkkaa.
Sisustus Sofiinasta voi tilata myös kotikäynnin, jolloin voidaan tehdä tarkat mittaukset paikan päällä. Mukaan otetaan myös mallikappaleet kankaista, joiden avulla hahmotellaan suunnitelmat sopimaan sisustuskokonaisuuteen. Lisäksi valmiit tuotteet käydään asentamassa.
Palveluihin kuuluvat myös huonekalujen verhoilut ja irtopäällysteiden valmistus.
– Meiltä löytyvät esimerkiksi Pagunetten, Diva-Homen sekä Laurizon’sin verho- ja huonekalukankaat.

Uutta ja uudistettua

Ateljee Marjut on erikoistunut vaatteiden ompeluun ja korjauksiin. Erikoisosaamisena ovat muun muassa, morsius- ja iltapuvut sekä nahkatyöt.
– Suunnittelemme asut alusta loppuun ja suunnittelupalvelu on asiakkaalle maksutonta, Tiihonen muistuttaa.
Mikäli joku vaate on jäänyt käyttämättä tai mennyt muodista, löytyy siihenkin apu. Pienillä muutoksilla vanhoista housuista syntyy hame, uusilla vetoketjuilla ja napeilla takkiin aivan uusi ilme. Suunnittelemme uudistukset yhdessä asiakkaan kanssa.

p

Sisustus Sofiina & Ateljee Marjut
Haapaniemenkatu 12 A 1, 70110 Kuopio
puh. 050 067 0374
tiihonenmarjut@gmail.com
sisustussofiina@gmail.com
www.sisustussofiina.fi
Tutustu verkkokauppaamme!
Myös Facebookissa.