Kurottajapalvelu PKR:n kalusto on kunnossa ja kuskeilla pelisilmää. Ammattitaitoinen kurottajapalvelu takaa sujuvan toiminnan työmaalla, yrittäjä Pasi Kaikko (vas.) ja Laptin työmaainsinööri Sampsa Parkkonen kertovat.

Rakennusliikkeiden työmailla arvostetaan ammattilaisten työtä. Kun kurottajan ohjaamossa on asiansa osaava kuljettaja, sujuu yhteistyö mutkattomasti.

Kurottajapalvelu PKR Oy:n Pasi Kaikolla on takanaan pitkä kokemus alalta. Vuosien varrella mukaan on tarttunut aimo annos näkemystä siitä, miten työmailla logistiikka toimii turvallisesti ja käytännöllisesti. Kun rautainen ammattitaito yhdistetään toimivaan kalustoon, on Kurottajapalvelu PKR Oy:n toiminnan perusta hyvällä mallilla.
– Kuskilla pitää olla pelisilmää. Se säästää kaikkien aikaa ja luo työmaalle turvallisuutta, Kaikko huomauttaa.
Vuonna 2017 toimintansa aloittanut yritys on keskittänyt toimintansa Kuopioon. Kurottajia on tällä hetkellä käytössä kolme ja lisäystä konekantaan on tulossa, mikäli tilauskanta niin vaatii. Talven tullen nastarenkailla päästään operoimaan hankaliinkin kohteisiin. Myös kauko-ohjattavuus lisää työskentelyn käytännöllisyyttä.

Luotettava kumppani

Yksi tyytyväinen yhteistyökumppani on Rakennusliike Lapti Oy. Työmaainsinööri Sampsa Parkkonen kertoo, että yhteistyötä Kurottajapalvelu PKR Oy:n kanssa on tehty jo pidemmän aikaa ja useilla eri työmailla. Moitteen sijaa ei ole.
– Tosi hyvin on meidän yhteistyö sujunut. Kun ottaa PKR:n töihin, tietää mitä saa. Kuskit ovat omilla aivoilla varustettuja ja osaavat asiansa. On erittäin tärkeää, että pystymme luottamaan siihen, että sovitut asiat tehdään ja hommat toimivat kumppanin kanssa hyvin. Toimiva kurottajapalvelu on keskeinen osa työmaan sujuvaa toimintaa.

p

Kurottajapalvelu PKR Oy
puh. 050 430 7709 Kuopio
kurottaja@kp-pkr.fi
www.kp-pkr.fi