Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pohjois-Savossa on työtä ja elämisen laatua

Asiantuntijapalvelut

Hyvän elämän elementtejä ovat työ, koulutus, harrastusmahdollisuudet, luonto ja modernit palvelut.

Pohjois-Savo tarjoaa paitsi työtä, myös runsaasti laadukkaita vaihtoehtoja asumiseen sekä koulutukseen ja vapaa-aikaan. Tietoa alueen työmahdollisuuksista on nyt saatavilla keskitetysti verkkosivulta olemisenvapaus.fi.

Pohjois-Savon alueen suurimmat kunnat ovat yhdistäneet voimansa ja haluavat tuoda esiin alueen ainutlaatuisuutta sekä monipuolisia työpaikkamahdollisuuksia. Future Savon Kuopion alueen projektipäällikkö Tiina Pursiainen kertoo, että juuri nyt Pohjois-Savosta on runsaasti hyvää kerrottavaa myös maakunnan ulkopuolelle.
– Täällä on tarjolla hyvää elämänlaatua ja vakituisia työpaikkoja myös kansainvälisissä kärkiyrityksissä Vieremältä Varkauteen. Työmatkoihin menee aikaa murto-osa siitä kuin vaikkapa pääkaupunkiseudulla, niinpä arjessa jää aikaa harrastuksille tai omien unelmien toteuttamiselle. Paitsi ruuhkattomampaa, on elämä myös vähemmän hektistä. Muuttajan on helppo sopeutua, koska ympärillä on leppoisia ihmisiä ja aikaa arjen kohtaamisiin.

Hyvä elämä koko perheelle

Paitsi työtä, on alueella tarjolla hyvä kasvuympäristö lapsille, koulutusta nuorille, harrastusmahdollisuuksia koko perheelle ja kaikki tämä modernissa palveluympäristössä lähellä aitoa metsä- ja järviluontoa.
– Lyhyesti sanoen, ympäristö mahdollistaa omannäköisen elämän itselle ja myös perheelle, Pursiainen listaa alueen vahvuuksia.
Hankkeen päätoteuttajana toimii Iisalmen kaupunki ja osatoteuttajina Kuopion kaupunki, kehitysyhtiö Savogrow Oy sekä Navitas Kehitys Oy.
Katso lisätietoja alueen avoimista työpaikoista www.olemisenvapaus.fi

p

Future Savo

Kuopio, Siilinjärvi
Projektipäällikkö Tiina Pursiainen
puh. 044 718 2101
tiina.pursiainen@kuopio.fi
Katso lisätietoja alueen
avoimista työpaikoista
www.olemisenvapaus.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.