Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Premium-taksi on yhden soiton päässä

Autot, veneet ja moottoripyörät, Kuljetus- ja varastointi

Tanssien sateessa. Kuirin Taksipalvelun henkilökunnalta sujuu palvelu hymyssä suin kaikissa tilanteissa.

Kuirin Taksipalvelun tavoitteena on tarjota aina piirun verran parempaa taksipalvelua. Jatkossa Kuirin mustan Mercedeksen tilaaminen käy entistäkin kätevämmin oman välityspalvelun ansiosta.

Yrittäjä Jukka Kuiri kertoo, että välityspalvelu tullaan toteuttamaan yhteistyössä Call Wavesin ja Kihon kanssa. Uudistuksen taustalla on halu tehostaa
asiakaspalvelua ja varmistaa, että asiakas saa haluamansa taksin entistä nopeammin. Taksia tilatessa asiakkaalta kysytään vaatimuksia taksin suhteen. Mikäli yhtään Kuirin Taksipalvelun taksia ei satu olemaan vapaana, ilmoitetaan viiveestä ja kyyti ohjataan asiakkaan niin halutessa VieVien muille takseille.
- Mobiilivaihteemme vastaa heti 24 tuntina vuorokaudessa ja seitsemänä päivänä viikossa. Musta taksi kannattaa siis jatkossa tilata omasta tilausnumerosta. Oma tilausnumero avataan lähiaikoina, joten kannattaa ottaa Facebook-sivumme seurantaan, sieltä löytyvät ajantasaiset uutiset.
Ennakkotilauksen tekeminen on aina järkevää. Näin varmistetaan, että haluttu kyyti odottaa esimerkiksi lentokentällä juuri oikeaan aikaan, sillä kuskit seuraavat ajantasaisia lentotietoja.
- Ennakkotilauksen tekeminen kotisivujen kautta on aina maksutonta, Kuiri muistuttaa.

Taksipalvelua erityistarpeisiin

Taksikyyti ei ole pelkästään siirtymistä paikasta toiseen. Kuirin Taksipalvelu panostaa toiminnassaan palvelun laadukkuuteen. Ympäristöystävälliset ja laadukkaat ajoneuvot, henkilökunnan yhtenäinen, siisti ja tyylikäs yleisilme ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen palvelu takaavat sen, että asiakas pääsee nauttimaan premiumluokan palvelusta.
- Tarjoamme ratkaisut myös erityistarpeisiin. Yrityksen ajoneuvot ovat aina yritysdesigniltaan hillityt, mutta lisäpalveluna on mahdollisuus myös kokonaan taksitunnuksettomaan ajoneuvoon.
Olipa kyseessä vieras, josta haluat pitää erityisen hyvää huolta tai vaikkapa hääparin ensimmäiset yhteiset kilometrit kirkosta juhlapaikalle ja edelleen hääyötä viettämään, Kuirin Taksipalvelu räätälöi tilanteeseen sopivan palvelukokonaisuuden tummaan pukuun pukeutuneesta kuskista aina autossa tarjoiltaviin virvokkeisiin asti.

p
Kuirin Taksipalvelu

puh. 040 733 8321
info@kuirintaksipalvelu.fi
www.kuirintaksipalvelu.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.