Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Puhdasta jälkeä ja palveluasennetta

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

PesulaMestareiden kyyti tuo ja vie, Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth lupaavat viimeisintä lastia purkaessaan.

Kuopiolainen PesulaMestarit pesee sekä yksittäiset tekstiilit että matot. Matot pestään tehokkaasti modernein menetelmin ja muut vesipesuun liittyvät palvelut ovat todella monipuoliset. Pitkä kokemus ja tiukka ammattitaito yhdistyvät PesulaMestareilla aidosti asiakasläheiseen palveluasenteeseen. Puhtauden erikoisosaajat eivät aikaile, kun pesulan palveluita tarvitaan.
– Haemme asiakkailtamme mattoja ja muuta pestävää ja palautamme lastin putipuhtaana takaisin. Huolehdimme että palvelu pelaa loppuun asti. Kun matto on lattialta lähtenyt, se myös palautetaan samaan paikkaan käyttövalmiina. Erityisesti senioriasiakkaat arvostavat tätä, mutta sama linja pitää myös yritysten suhteen. Vastaamme siitä, että palvelumme saatavuus on luvatulla tasolla. Jos vanha rouva ei ovikellon soitua ihan sillä sekunnilla ehdi avaamaan, emme todellakaan kaasuta matkoihimme, yrittäjä Jukka Rautakoski ja Sami Stenroth lupaavat.

Palvelupiste myös Kolmi-sopessa ja Päivärannassa

Pesulamestarit kehittävät koko ajan palveluitaan. Uusimpana on tarjolla helppokäyttöinen pesula-automaatti, jonka käyttö onnistuu näppärästi kauppareissulla.
– Liaton -pesula-automaatit löytyvät Kolmisopen kauppakeskuksesta pullonpalautuksen vierestä ja Päivärannan K-Citymarketin eteläisen sisäänkäynnin läheltä. Me haemme pestävät ja palautamme puhtaina takaisin. Asiakas saa tiedon tekstiviestillä ja puhtaat saa mukaan seuraavalla kauppareissulla. Tämä palvelu sopii nykypäivän kiireiseen elämänmenoon ja tämä uutuus on otettu Kuopiossa todella hyvin vastaan, Jukka Rautakoski kertoo.

p
JR PesulaMestarit Oy

Kartanonkatu 2 Levänen
70700 Kuopio
puh. 040 676 3626
ma – pe 9 – 17
myynti@pesulamestarit.fi
www.pesulamestarit.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.