Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Puhtauden ammattilaiset asialla

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Savon Siivouspalvelu vastasi Kuopion museon peruskorjauksen rakennussiivouksesta. Työkiireiltään kuvaan ehtivät Satu Laurinen, Aila Kalske, Jarno Kokkonen ja Tomi Säisä.

Savon Siivouspalvelu tarjoaa kotien, yritysten ja rakennuskohteiden siivouspalvelua yli 30 vuoden kokemuksella.

Missä tarvitaan ammattilaisen tekemää siivousjälkeä, sinne kutsutaan Savon Siivouspalvelu. Toimitusjohtaja Aila Kalskeella on alalta jo yli 30 vuoden kokemus. Olipa kyse yksittäisen kodin siivouksesta tai suuresta rakennussiivousurakasta, työt tehdään laadusta tinkimättä ja palvelualttiisti.
– Teemme niin koti-, yritys- kuin rakennussiivoukset ammattitaidolla ja aikatauluista kiinni pitäen.

Yrityksissä, kodeissa ja rakennuksilla

Kaikkiaan yrityksessä työskentelee 45 työntekijää ja siivouksia tehdään Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Yrityksellä riittää volyymia monenlaiseen tarpeeseen.
– Meiltä löytyy osaaminen myös toimisto- ja yrityssiivouksiin ja kokemusta isojenkin kokonaisuuksien hallinnasta. Pystymme esimerkiksi tarvittaessa vastaamaan kokonaisten yrityskokonaisuuksien ja liikeketjujen siivouksesta. Siivoustyömme on laadukasta ja tehokasta. Me olemme huomaamattomia, mutta työn jälki näkyy, Kalske kuvailee.
Rakennustyömailla Savon Siivouspalvelu tunnetaan työn varmuudesta ja pitävistä aikatauluista.
– Rakennustyömailla aikataulut ovat kireät ja siivouspalvelulta kysytään vahvan ammattitaidon lisäksi joustavuutta ja paineensietokykyä. Siivoamme P1-luokituksen mukaisesti, oikeita työmenetelmiä käyttäen ja kiinnitämme huomiota työn huolelliseen organisointiin, jotta työt työmaalla pystyvät etenemään suunnitellusti ja moninkertaiselta työltä vältytään, Kalske kertoo.
Myös omaan kotiin on mahdollista saada ammattimaista puhtautta, sillä Savon Siivouspalvelu tekee myös kotisiivouksia.
– Kotisiivouspalvelumme on saatavilla koko Kuopion alueella. Räätälöimme kodin siivoukset aina asiakkaan toiveiden mukaan ja sovimme siitä, mitä siivous sisältää.

Tekijöille töitä

Monella alalla eletään työllisyyden suhteen epävarmoja aikoja. Kalske kertoo, että siivousalalla työtä riittää ja yritykseen haetaankin uusia työntekijöitä.
Savon Siivouspalvelun vahvuutena on tiivis työyhteisö.
– Vaikka meillä on iso henkilökunta, olemme kuin yhtä perhettä. Meille on tärkeää, että työntekijä voi hyvin ja hänestä pidetään huolta, Kalske kertoo.
Mikäli siivoustyö kiinnostaa, Kalske kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä.
– Tule meille töihin, tekemistä riittää!

p
Savon Siivouspalvelu

Kaivotie 38, 70700 Kuopio
puh. 050 321 6563
yhteydentotot@siivouskuopio.fi
www.siivouskuopio.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.