Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Puijon Apteekki palvelee kaikkia kuopiolaisia

Apteekit, terveys ja kauneus

Tervetuloa Puijon Apteekkiin, apteekkari Jukka Väätäinen toivottaa. Vuosia Etelä-Pohjanmaalla työskennellyt Mölymäen kasvatti on enemmän kuin iloinen apteekkinsa sijaintipaikasta kotiseuduilla.

Puijon Apteekki avasi ovensa KYSin pääaulassa joulukuun alussa. Uusi apteekki on saanut todella positiivisen vastaanoton. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu yhdistettynä kattavaan tuotevalikoimaan on tuonut paljon uusia asiakkaita.

Puijon Apteekki on vasta toinen yksityinen apteekkiyritys Suomessa, joka toimii julkisen sairaalan yhteydessä. Ensimmäinen yksityinen, kuluttajia palveleva apteekki avautui Tampereen TAYSissa lokakuussa. Apteekkari Jukka Väätäinen kommentoi itäsuomalaisen edelläkävijän asemaa savolaisen leppoisasti.
– Me saimme sopivankokoiset tilat ottavalta paikalta KYSin pääaulasta C-oven vierestä ja asiakkaat ovat ottaneet palvelumme nopeasti omakseen. Puijon apteekissa asioidaan aivan samaan tapaan kuin muissakin apteekeissa, palvelumme eivät ole rajatut vain sairaalassa asioiville ja sen henkilökunnalle. Meille on helppo tulla joka suunnasta ja sisäpihalta löytyy asiakkaillemme omat 15 minuutin maksuttomat parkkiruudutkin, Väätäinen kertoo.

Säästöä joustavilla palveluilla

KYSissä vieraileville ja siellä hoitoa saaneille uusi apteekki on todella tervetullut. Hoidosta kotiuduttaessa tarvittavat lääkkeet saa mukaan saman tien. Tämä on omiaan vähentämään myös taksiajelua kaupungilla.
– Vuositasolla Kelan korvaamissa taksikuluissakin kertyy sievoinen säästö, kun vaikkapa maaseudulta KYSissä käynti ei enää sisälläkään apteekkilenkkiä kauemmas. Tästä on varsinkin moni senioriasiakas antanut jo kiittävän palautteen, Väätäinen toteaa ja muistuttaa että optimaalinen sijainti ei ole Puijon Apteekin ainoa vetovoimatekijä. Laaja tuotevalikoima sekä ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta luovat yhdessä vetovoimaisen kokonaisuuden.
– Luonnollisista syistä reseptipainotteisuus on meillä hieman suurempi kuin muissa Kuopion apteekeissa, mutta valikoimamme on varsin kattava myös reseptivapaiden tuotteiden osalta. Kosmetiikkapuolella on siihen erikoistunut asiakaspalvelija ja kaikkiin tuoteryhmiin löytyy erikoisosaamista. Farmaseutteja on töissä kuusi ja proviisoreja kaksi ja lisäksi teknistä henkilökuntaa. Henkilökuntaa on aina riittävästi paikalla ripeän palvelun varmistamiseksi. Haluamme olla nimenomaan koko kansan palveleva apteekki, lähellä asiakkaitamme ja helposti saavutettavissa, apteekkari Jukka Väätäinen linjaa.

Miestään KYSissä katsomassa käynyt rouva Lapinlahdelta sai samalla reissulla tarvitsemansa lääkkeet ilman ylimääräistä taksikierrosta kaupungille.
p
Puijon Apteekki

KYS:n pääaula
Puijonlaaksontie 2, 70210 KUOPIO
puh. 029 340 0290
ma – pe 8.30 – 20, la 9 – 17, su 12 – 16
puijonapteekki@apteekit.net
www.puijonapteekki.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.