Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ari (vas.) ja Jani Pursiainen luotsaavat perheyritystä ammattitaidolla.

Kun tarvitaan ratkaisuja pumppujen ja pumppaamojen huoltoon ja elinkaareen liittyen, on syytä kääntyä alan todellisen ammattilaisen puoleen. Säännöllinen ja ammattitaidolla tehty pumppaamoiden huolto säästää monelta harmilta ja kalliilta vahingolta.

Vuonna 1976 perustettu Sähkökonekorjaus Pursiainen on perheyritys, jonka nykyiset yrittäjät Jani ja Ari Pursiainen ovat olleet vetovastuussa vuodesta 2008 lähtien.- Isämme perusti aikoinaan yrityksen ja olemme olleet tällä samalla paikalla Yrittäjäntiellä siitä lähtien. Meillä onkin paljon pitkiä asiakkuuksia, osa asiakkaista on tuttuja jo 1980-luvulta, miehet kertovat.

Pitkä ja monipuolinen kokemus, laatu, asiakasystävällinen palvelu ja osaava henkilökunta ovat tekijöitä, joiden ansiosta Pursiaisen palveluiden puoleen kääntyvät niin teollisuuslaitokset, energiayhtiöt, kuntien ja kaupunkien vesilaitokset, kiinteistöyhtiöt, vesiosuuskunnat kuin yksityiset omakotitaloasujatkin.

Kustannustehokasta riskienhallintaa

Pursiainen tarjoaa kattavia ratkaisuja myös pumppujen ja pumppaamoiden huolto- ja elinkaaripalveluihin. Vuosikymmenten aikana on huomattu, että monilta vahingoilta vältyttäisiin säännöllisellä, ammattilaisten tekemällä pumppaamoiden huollolla.

– Jätevesi-, sadevesi- ja perusvesipumppaamo on kiinteistön kannalta strategisen tärkeä paikka. Jos pumput eivät toimi, silloin tulvii jossakin. Usein pumppaamon tai viemärin tulviminen voi aiheuttaa isoa vahinkoa talon rakenteille, myynti- ja projektijohtaja Ari Pursiainen kertoo.

Kiinteistön omistajalle säännölliset tarkastukset ja huollot ovat kustannustehokasta riskienhallintaa. Tarkastuskäynti kannattaa tehdä keskimäärin vuosittain. Tällöin käydään läpi muun muassa pumppujen kunto, sähkötekniset mittaukset ja säädöt. Käynnin jälkeen kiinteistönomistaja saa raportin sekä tiedon mahdollisista tarvittavista korjaustarpeista.

Vessanpytty ei ole roskakori

Useimmiten kiinteistöjen jätevesipumppaamojen ongelmat johtuvat siitä, että viemäriin päätyy jotakin, mitä sinne ei kuulu.
– Jätevesipumppaamo laitteineen toimii hyvin kun sitä käytetään oikein, eli kun kiinteistöistä johdetaan viemäriin vain sinne kuuluvat jätevedet. Vessanpyttyä ei ole tarkoitettu roskakoriksi.

Vanupuikot, tulitikut, tupakantumpit, vaipat, terveyssiteet, tamponit, kondomit, käsipyyhepaperit, sukkahousut, vessapaperin hylsyt, kahvinporot, kinkunpaisto- ja muut rasvat sekä kiinteät ruuantähteet kuten puurot, keitot, kuoret ja pakkaukset, Ari Pursiainen listaa useimmiten löytyvistä ongelmien aiheuttajista.

Ongelmallista on erityisesti rasvan kertyminen, joka estää pintakytkimen oikean toiminnan. Useimmiten tilanne huomataan vasta silloin kun punainen valo palaa.

– Pumppaamon vesipintaa kannattaa tarkkailla itse ja kerätä mahdollinen rasva pois. Muuten huoltotyöt kannattaa jättää ammattilaisille, jotta työt tulevat tehtyä oikein ja työturvallisuus huomioiden.

Ratkaisuja asiakkaan parhaaksi

Pumppaamoiden huolto- ja korjaustyöt vaativat monialaista osaamista. Pursiaisen kokenut työporukka hoitaa eri työvaiheet, eikä paikalle tarvitse erikseen kutsua sähkö-, putki- tai pumppumiestä, koska Pursiainen tekee pumppaamoihin liittyvät työt itsenäisesti.  

Pursiaiselta löytyy varastosta kattava valikoima erilaisia pumppaamoiden varaosia, joten huolto- ja korjaustilanteissa saadaan ongelma ratkaistua nopeasti. Pitkän kokemuksen omaava henkilökunta osaa antaa myös sopivat korjaus- ja parannusehdotukset sekä arvion toimenpiteiden kiireellisyydestä. Jos asiakkaalla on pumppuihin ja pumppaamoihin liittyvä ongelma, Pursiainen hoitaa homman.

Pursiainen tarjoaa kattavat ratkaisut pumppujen ja pumppaamoiden huolto- ja elinkaaripalveluihin.

p
Sähkökonekorjaus Pursiainen

Yrittäjäntie 26, 70150 Kuopio
ma - pe klo 7 - 16
puh. 017 283 2166
www.pursiainenoy.fi
www.facebook.com/sahkokonekorjaus.pursiainen

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.