Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Putkiston kuntokartoitus säästää selvää rahaa

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat, Rakentaminen ja remontointi

LVI-työnjohtaja Vesa Vallius ja LVI-asentaja Tuomo Martikainen valmiina kotikäynnille!

Kuopiolainen Insaco Oy on korjausrakentamiseen sekä taloteknisiin palveluihin erikoistunut yritys, jonka palvelukokonaisuus poikkeaa toimialan perinteisistä malleista. Kaikki perustuu asiakkaan tarpeiden tarkkaan kartoitukseen ja jatkuvuuteen jonka edellytys on vankka luottamus.

Talotekniikan yksikönpäällikkö Anthony Husso kertoo putkiremontin olevan tällä hetkellä yhä useammassa kiinteistössä lähiaikojen asia. Jos kiinteistöllä ikää on yli 25 vuotta, putkivuotojen riski on jo olemassa. Siksi eksakti tieto putkiston kunnosta ja mahdollisista vakuutusyhtiön korvauskäytännöistä ikääntyvän putkiston aiheuttamissa vahingoissa on rahallisesti arvokasta.

Putkiremonttia ei tarvitse pelätä

- Ikääntyvässä putkistossa vahinko harvoin tulee täydellisenä yllätyksenä. Putkirikkojen aiheuttamista vesivahingoista valtaosa pystyttäisiin ehkäisemään, antamalla ammattilaisen tarkistaa putkien kunto ajoissa ja ylläpitää kiinteistön talotekniikan kuntoa huoltamalla. Omakotitaloasujat ovat itse vastuussa talonsa putkistoista. Siksi luotettavan urakoitsijan löytäminen on tärkeää laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi. On hyvin yleistä omakotitalon putkistojen osalta, että huolto unohtuu, Husso kertoo.
Insacon huoltopalvelu on kehitetty asiakaspalautteen perusteella aidosti asiakaslähtöiseksi.
Putkien uusimista vältellään, koska ajatellaan että omakotitalon putkiremontti on tolkuttoman työläs prosessi. Omakotitalon putkiremontin voi kuitenkin tehdä siististi ja vaivattomasti jopa viikossa, koko putkistolle ja mahdollisesti rakenteita avaamatta. Esimerkiksi käyttövesiremontin pystyy toteuttamaan kahdessa päivässä, lämpöverkkoremontin kolmessa päivässä ja viemärin sukituksen neljässä päivässä. Aikatauluun vaikuttavat esimerkiksi omakotitalon vesipisteiden ja pattereiden määrä, vesipisteiden etäisyys toisistaan, entisen viemärin kunto, talon rakenteet, kerrokset ja pohjamuoto.

Kuntokartoitus kannattaa tehdä ajoissa

Insaco Oy:n talotekniikan lähtökohtana on selvittää ensin putkiston todellinen kunto. Sitten tehdään tarvittaessa korjaussuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa ikääntyvän putkiston osalta. Näin talon omistaja välttyy ikäviltä yllätyksiltä eli piilevien vaurioiden aiheut­tamilta vuodoilta. Tämän vuoksi onkin tärkeää selvittää ajoissa viemäri-, käyttövesi- ja lämpöverkkoputkiston kunto ja tehdä samalla viemärin huolto sekä kuvaus. Näin kartoitetaan riskit ja osataan ajoittaa putkiremontti ennen teknisen käyttöiän päättymistä.
- Samalla käynnillä teknisessä tilassa tarkastetaan varolaitteiden, venttiileiden ja laitteistojen kunto. Asiakas saa viemärinkuvauksesta tallenteen sekä huollosta ja tarkastuksesta selkeän raportin. Insacon huoltopalvelu on kehitetty asiakaspalautteen perusteella aidosti asiakaslähtöiseksi. Saman palvelun saa Insacolta myös talon sadevesi- ja salaojien puhdistukseen ja kuvaukseen, Anthony Husso linjaa.

Insaco Oy

• Perustettu vuonna 2008
• Työntekijöitä yli 50 henkilöä
• Liikevaihto vuonna 2019 yli
5 miljoonaa euroa
• Vuosittain yli 2000 remonttia
kotitalouksissa
• Rakennus- ja talotekniikka sekä
kalustetuotanto samasta yrityksestä

p
Insaco Oy

Kartanonkatu 8
70700 Kuopio
puh. 040 163 4668
ma - pe 7 – 16
Talotekniikka
Yksikönpäällikkö
Anthony Husso
040 159 8724
anthony.husso@insacooy.fi
www.insacooy.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.