Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Pyörät pyörimään maastossa ja maanteillä

Erikoisliikkeet, Luonto, Pyöräily ja retkeily

Laadukkaalla maastopyörällä mennään haastavatkin reiti vauhdikkaasti.

Maastopyörät ja sähköavusteiset polkupyörät kasvattavat suosiotaan koko ajan. Puijon Pyöräpisteen asiantuntijat osaavat tarjota oikeanlaiset pyörät kaikenlaiseen käyttötarpeeseen. Myös huollot ja korjaukset sujuvat täällä ammattitaitoisesti.

Peruspolkupyöristä laadukkaampien maastopyörien ja erilaisten täysjoustomallien menekki on kasvanut koko ajan. Osasyynä lienee Kuopiossa ainakin se, että uusia pyöräilyreittejä on tullut lisää tännekin.
Puijon Pyöräpisteessä on iso valikoima eri merkkejä ja malleja myymälässä, ja lisäksi erikoismallit saadaan tilauksesta.

Sähkö keventää polkemista

- Sähköavusteinen pyörä helpottaa ajoa niin maastossa kuin kaupungissa. Leveärenkainen fatbike ei sähköavusteisena ole liian raskas aloittelijallekaan, vaikka toisaalta moni aktiivipyöräilijä päätyykin hankkimaan monikäyttöisemmän plus-kokoisen maastopyörän, Puijon Pyöräpisteen yrittäjä Tomi Inkeroinen kertoo.
Sähköpyörääkin ostaessa kannattaa painottaa laatua, sillä laatupyörää on mukava käyttää ja sillä on pitkä käyttöikä.

Yksilöllisyyttä menopeliin

Polkupyörien yksilöinti on myös mahdollista, sillä espanjalainen Orbea-tehdas valmistaa asiakkaan tilauksesta kustomoidun pyörän. MyOrbea-palvelun kautta asiakas voi suunnitella ja tilata pyöräänsä esimerkiksi erilaiset värit ja tunnustekstit ja voi vaikuttaa siihen, millaisia komponentteja pyörässä käytetään.
- Tilattu pyörä tulee tehtaalta meille kasattavaksi, ja asiakas saa täältä valmiin pyörän, Inkeroinen esittelee.
Pyöräpisteen huoltopalvelu huoltaa kaiken tyyppiset pyörät. Maahantuojien järjestämistä huoltokoulutuksista saadaan alan uusin tieto ja uusimmat välineet.
Perushuollossa ammattilaiset käyvät läpi kaikki toiminnot, korjaavat mahdolliset viat ja puutteet ja varmistavat, että pyörä on toimintavalmis ja turvallinen asiakkaan käyttöön.

Esittelyjä ja koeajoja

Tämän kesäkauden avauksena Puijon Pyöräpisteessä on monipuolinen viikonloppunäyttely 27. – 29. maaliskuuta. Lisäksi huhti-toukokuussa yritys järjestää sähköpyörien koeajopäivän Puijon hiihtostadionilla.

p
Puijon Pyöräpiste

Savonkatu 22, 70110 Kuopio
017 263 3273
ma - pe 10 - 17, la 10 - 14
info@puijonpyorapiste.fi
www.puijonpyorapiste.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.