Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Jesse Karjalainen unelmansa portailla. Harjamäkeen nousee yrityksen uusi hirsinen toimitila.

Luova suunnittelutoimisto UNELMA syntyi yhdeksän vuotta sitten nuoren miehen unelmasta. Innocumista löytyi koti niin yritykselle kuin perheelle. Nyt samaan ympäristöön nousee hirrestä UNELMA Creative House.

Vähän hulluksi unelmaksikin sitä voisi kutsua, mutta luova johtaja Jesse Karjalaisella on ollut päässä selkeä visio yrityksen uudesta toimitilasta jo useamman vuoden ajan. Sopiva tontti oli etsinnässä jonkin aikaa ja kun Karjalainen kuuli vapaasta tontista aivan nykyisten toimitilojen läheisyydessä, oli päätös nopeasti tehty.
– Tontille nousee parisataaneliöinen, kaksikerroksinen hirsirakennus. Tuollaisia toimistoja ei juuri ole missään. Ekologista ja energiatehokasta hirttä käytetään jo kouluissa ja päiväkodeissa. Ehkä tulevaisuudessa enemmän myös toimistorakennuksissa, Jesse miettii.
Hirsi sopii hyvin myös luovan suunnittelutoimiston imagoon. UNELMA päätuote on auttaa yrityksiä näyttämään mahdollisimman hyvältä. Sen lisäksi yritys myy itse suunniteltuja, oman tuotemerkin tuotteita. Uuteen rakennukseen onkin tulossa myös shop-tila.

Lähellä kaikki mitä tarvitaan

Yritys on viihtynyt Siilinjärvellä ja Innocumissa hyvin.
– Asumme samalla asuinalueella: lapset käyvät koulua ja päiväkotia täällä. Myös vaimoni yritys toimii Harjamäessä, joten kaikki tarvittava on tässä lähellä.
Myös yrityksen toiminnan kannalta kaikki toimii.
– Työskentelemme paljon etäyhteyksillä ympäri Suomea olevien asiakkaiden kanssa, joten Siilinjärvi on aivan yhtä keskeisellä paikalla kuin mikä tahansa muukin paikka. Toisaalta silloin kun lähdetään liikenteeseen, lentokenttä on lähellä.
Siilinjärven kunnan osoittama tuki on ollut nuorelle pienyrittäjälle korvaamattoman tärkeää.
– Meidät on otettu täällä hyvin vastaan. Ihmiset ovat leppoisia ja mukavia ja aidosti kiinnostuneita toiminnastamme. Kun olemme tulleet tutuiksi, yhteistyö on syventynyt entisestään. Pienyrittäjälle on erittäin tärkeää, että kunta on mukana tukemassa ja auttamassa yrityksen kehittämisessä.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.