Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Rakkaudesta puuhun

Rakentaminen ja remontointi

Tiina ja Matti Kekäläisen INNOfloor on lattiatuotteiden asiantuntija ja innovatiivinen edelläkävijä.

Puulattia on aito ja alkuperäinen valinta, joka sopii myös moderniin kotiin. Uusi, aidosta puusta valmistettu B:hard-lattia on kestävä, ekologi-nen ja kustannustehokas lattiamateriaali.

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta B:hard on tavallista tammilattiaa kolme kertaa kovempi lattiamateriaali, joten se käy niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Kulutusta kestävä ja turvallinen luonnonmateriaali soveltuu hyvin myös lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin. Lisäksi se soveltuu myös lattialämmityskohteisiin.
B:hard-puulattian maahantuoja INNOfloor on kuopiolainen perheyritys ja lattiatuotteiden asiantuntija, jonka toimitusjohtaja Matti Kekäläisellä on yli 20 vuoden kokemus puulattioista ja tiiviit verkostot ympäri maailmaa. Siksipä hänen vinkkinsä lattian valintaan kannattaa ottaa vakavasti.
Kun elämän jäljet alkavat näkyä perinteisessä lauta- tai parkettilattiassa, monet harkitsevat lattianhiontaa. Sitä Kekäläinen ei kuitenkaan suosittele.
- Hionta on ammattilaisen hommaa, ja neliöhinta nousee yllättävän suureksi. Lopputulos on siitä huolimatta aina arvoitus. Uusi lattiamateriaali on lopputulokseltaan varmempi ratkaisu.
B:hard-lattiaa on saatavilla monissa eri sävyissä. Kestävän rakenteensa ansiosta sille ei tule hiomistarvetta. Kyseessä on kustannustehokas ja pitkäikäinen valinta, jolle tehdas antaa kotitalouksissa 10 vuoden takuun.

Miellyttävä, helppo, trendikäs

Myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Kekäläinen kertoo, että useimmiten lattiamateriaalin valinta lähtee liikkeelle värisävystä.
- Se on ymmärrettävää, sillä lattia on iso, ulkonäöllisesti määräävässä asemassa oleva pinta, jota ei vaihdeta helposti. Sävy pitää aina valita paikan päällä mallipalan avulla ja lattiatasossa, sillä valonsuunta vaikuttaa ulkonäköön voimakkaasti. Jälleenmyyjiemme ammattilaiset osaavat auttaa oikean materiaalin ja sävyn valinnassa.
Puu on materiaalina ajaton, mutta tällä hetkellä myös erityisen trendikäs. Pinnan ilmeikkyys ja elävyys ovat omaa luokkaansa, eikä aidossa puulattiassa ole kahta samanlaista lankkua. Identtistä lattiaa ei siis tule toisaalla vastaan. Jalan alla puu tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä.
Kekäläiset vakuuttavat, että nykyaikainen puulattia on myös helppohoitoinen valinta.
- Oikeilla puulattioille tarkoitetuilla puhdistusaineilla puulattian hoito on yhtä helppoa kuin muidenkin lattioiden. Huopatassut huonekalujen jaloissa sekä hiekan ja murujen säännöllinen imurointi säästävät lattian pintaa. Tuulikaappiin tai tilaan, johon tullaan suoraan ulkoa, emme puulattiaa suosittele, mutta muuten se sopii erinomaisesti kodin kaikkiin kuiviin tiloihin.

p
INNOfloor

puh. 010 581 9330
Katso jälleenmyyjät www.innofloor.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.