Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Antti Partanen, Asko Partanen ja Tuukka Grönlund vastaavat Real Machineryn Kuopion toimipisteen huollosta, myynnistä, vuokrauksesta ja varustepuolesta.

Real Machinery tarjoaa Sorsasalossa saman katon alta uudet ja käytetyt maansiirtokoneet, tarvikkeet, lisävarusteet ja varaosat. Kattavat huolto- ja korjaamopalvelut ulottuvat myös työmaille.

Kuopion Sorsasalosta löytyy todellinen raskaan kaluston keskus. Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallinen täyden palvelun konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneet jokaiseen käyttötarkoitukseen. Konemyynnistä vastaava Asko Partanen kertoo kevään ja alkukesän olevan vilkasta aikaa. Moni projekti käynnistyy ja koneille on käyttöä.
– Kun on tiedossa mihin töihin konetta tarvitaan, niin sellaista myös tullaan hakemaan. Nykyään netistä katsotaan sopivat vaihtoehdot valmiiksi. Me varmistamme, että laite on sopiva asiakkaan tarpeisiin. Tässä olemme myös onnistuneet, monet asiakkuuksistamme ovat jo vuosien takaa. Kun valikoimaa löytyy ja verkostot ovat kunnossa, haluttu laite löytyy kauttamme siinä aikataulussa kuin asiakkaan työt vaativat, Partanen linjaa.

Vuokraamalla säästöjä

Real Machineryltä löytyvät myös vuokrakoneet isompiin ja pienempiin urakoihin. Tuukka Grönlund kertoo vuokrauksen olevan pätevä vaihtoehto, mikäli määräaikaisella työmaalla tarvitaan paljon laitteita.
– Myös etäisyydet kannattaa ottaa huomioon. Jos projekti on satojen kilometrien päässä, maksaa vuokrakone pian itsensä takaisin. Kuluja syntyy, kun koneita kuljetetaan edestakaisin pitkiä matkoja. Vuokraus on myös kätevä tapa koeajaa laite kunnolla. Ei ole lainkaan harvinaista että vuokrakoneesta tehdään lopulta kaupat ja laite jää uudelle omistajalle lopullisesti, Grönlund paljastaa.

Huolto pelaa kaikille merkeille

Myynnin sekä maahantuonnin lisäksi Real Machineryn kattavat huolto- ja korjauspalvelut pitävät asiakkaiden koneet kunnossa. Koneet huolletaan ja korjataan merkistä riippumatta ammattitaidolla, myös Real Machineryn merkkien viralliset varaosat löytyvät saman katon alta.
– Real Machineryn eri toimipisteillä on omat erikoisosaamisen painopisteensä ja meillä se on metsäkoneet. Teemme myös kattavat metsävarustelut kaivinkoneisiin. Olemme myös liikkuvaista sorttia. Kun kone särkyy maastoon, starttaa meiltä hyvin varusteltu huoltoauto kohteeseen. Kauttamme saa myös takuu-ja sopimushuollot, joiden avulla kone pysyy kunnossa ja jälleenmyyntiarvo korkealla. Sopimushuollon avulla osaamme ennakoivasti ehdottaa koneelle huoltoa, jolloin yrittäjän työtaakka siltä osin helpottuu ja senkin ajan voi käyttää varsinaisiin töihin, huoltovastaava Antti Partanen kertoo ja muistuttaa että osaajille on töitä tarjolla.
– Haemme jatkuvasti päteviä kenttä-, sekä halliasentajia. Jos ala kiinnostaa, niin vapaamuotoiset hakemukset voi laittaa osoitteeseen rekry@realmachinery.fi.

Virranniementie 5 pihassa olevasta myynti- ja vuokrakalustosta ei mahdu panoraamakuvaankaan kuin murto-osa.

p
Real Machinery Kuopio

Virranniementie 5, 70420 Kuopio
puh. 020 734 7444
Konemyynti
Asko Partanen 0440 881931
Huolto
Antti Partanen 0400 514 496
Vuokraus ja tarvikkeet
Tuukka Grönlund 0400 514 480
ma – pe 8 – 16
www.realmachinery.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.