Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kun tarvitaan rautaista Scania-osaamista, Savon Raskashuollosta sitä löytyy. Kuvan oikeassa reunassa Mikko Rautiainen (oik.) ja Joni Räsänen. Edessä Emilia Rautiainen, takana vasemmalla Valtteri Rautiainen, Kari Antikainen sekä Rauno Liimatainen.

Savon Raskashuolto on Scanian huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut korjaamo. Telkkistentieltä löytyvä Scania-osaaminen on maan huipputasoa.

Raskaan kaluston tehtävä on tienata omistajilleen rahaa. Jokainen korjaus- ja huoltopäivä on pois tuottavasta työstä. Tämä tiedetään Savon Raskashuollossa hyvin ja asiakasta palvellaan joustavasti ja ripeästi, kellokorttia tuntematta.
Yrityksen taustalla on pitkä, sukupolvesta toiseen periytynyt tietotaito ja kokemus raskaan kaluston ja erityisesti Scanian huollosta.
- Olemme erittäin epätavallinen korjaamo siinä mielessä, että olemme erikoistuneet nimenomaan Scaniaan ja siinä olemme erittäin hyviä. Työntekijät ovat huippuja, alansa parhaita Suomessa. Ilman tällaisia tekijöitä ja heidän työasennettaan emme pystyisi yritystä pyörittämään, Mikko Rautiainen kertoo.
Rautiaisella itsellään on 38 vuoden kokemus alalta, ensimmäiset Scania-korjaukset tuli tehtyä jo viisivuotiaana. Kun yrityksen toiminnassa on nyt mukana jo viides polvi Rautiaisia, voi alan sanoa olevan verissä. Vuonna 2016 Rautiainen yhdisti voimansa toisen yrittäjän, Joni Räsäsen kanssa, jolloin syntyi Savon Raskashuolto.

Uuden oppimista joka päivä

Vaikka takana on paljon kokemusta, pitää koko ajan olla valmis oppimaan myös uutta. Tänä päivänä asentajan täytyy osata niin perusmekaniikkaa kuin tietokoneohjelmointiakin.
- Kalusto kehittyy koko ajan, joten tietoa pitää hakea ja itseänsä kehittää joka päivä. Meiltä tätä tietoa löytyy laaja-alaisesti.
Kun pakettiin lisätään vielä kilpailukykyinen hinta ja joustava palvelu, ei ole ihme, että kuljetusliikkeet kääntyvät Savon Raskashuollon puoleen silloin, kun tarvitaan rautaista Scania-osaamista.

p
Savon Raskashuolto

Telkkistentie 14 – 16, 70460 Kuopio
Mikko Rautiainen: 050 326 8400
Joni Räsänen: 050 490 0083

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.