Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Reilua kahvia ja ruokaa intohimolla

Ravintolapalvelut

Kuopion Cahfila Kulman monipuolisissa tuotteissa yhdistyvät hyvä maku, aitous ja alkuperäisyys, Teemu Peltonen kertoo.

Marraskuussa Carlsonin toisen kerroksen perinteisellä kahvilapaikalla ovensa avasi Kuopion Cahfila Kulma, joka on viihtyisä lounaskahvila, myymälä sekä paahtimo.

Cahfilassa yhdistyvät Kaesan kotileipomon perinneleivonnaiset, Paahtimo Papun luomukahvit sekä oman keittiön intohimolla tehty ruoka.
Kahvin kanssa maistuvat suussa sulavat leivonnaiset ja valikoimiin kuuluvat myös piirakat, rönttöset ja muut perinnetuotteet. Niin käsinpaahdettuja, reilusti tuotettuja kahveja, teelaatuja, leivonnaisia kuin myös yrittäjän omia T*mun kastikkeita voi ostaa myös mukaan.
Arkisin tarjolla on keittolounas klo 11 – 14.30.
– Lounaaseen sisältyy salaatti- ja leipäbuffa, josta löytyy muun muassa erilaisia piirakoita, leipiä sekä erikoisuuttamme Saaristokaupungin mallasleipää. Keitoista voi mainita esimerkkeinä lohi- ja katkarapukeitot, yrittäjä Teemu Peltonen kertoo.
Yhdistys- ja järjestöasiakkaille kahvila tarjoaa viihtyisän kokousympäristön.

Hyvää tekevät tuotteet

Olipa kyse kahvista, leivonnaisista tai lounaasta, Cahfilassa mennään maku, aitous ja reiluus edellä. Osa Paahtimo Papun paahtamista kahveista tulee naisten ylläpitämiltä viljelmiltä, tai pienyhteisöjen kautta, ja tuotot menevät aidosti yhteisöjen kehittämiseen. Hyvä maku, paikalliset, laadukkaat raaka-aineet ja terveysnäkökulma ovat kahvilan toiminnassa keskeisessä asemassa.
– Jatkossa tarkoituksemme on kehittää toimintaa eteenpäin, ja lyödä innovatiivisuudellamme läpi terveellisen ruoan markkinoilla, Peltonen paljastaa.

 

p
Kuopion Cahfila Kulma

Kauppakatu 36 (Carlsonin 2. krs)
ma – la 9 – 19.30, la 9 – 16.30
puh. 041 319 2441
kuopio@cahfila.fi
www.cahfila.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.